Live Video&Text | Chindia – Hermannstadt 2-0, ACUM, Digi Sport 1. Florea mărește avantajul, după o acțiune personală superbă

[ad_1]

17.04.2021, 16:00

  • Liga 1: Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova – Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt, partidă contând pentru prima etapă din play-out-ul Ligii 1, se dispută acum, la Buzău, de la ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Chindia ocupă locul 10, cu 20 de puncte, iar târgoviștenii vin după ratarea play-off-ului. În ultima etapă a sezonului regulat, târgoviștenii nu au reușit să învingă FC Argeș (1-3), iar FC Botoșani a fost formația care a obținut locul 6.

Chindia – Hermannstadt LIVE VIDEO, 15:00, Digi Sport 1

„Îmi pare rău că trebuie să recunoaştem că jucăm în play-out, iar asta mă deranjează. S-au făcut nişte greşeli de arbitraj clare, grave, împotriva noastră la ultimul meci, cu FC Argeş, care ne-au lăsat cu gura căscată. Nu ştiu dacă am fi meritat să fim noi acolo, dacă au ajuns celelalte două echipe, poate că ele au meritat.

De fiecare dată în meciurile importante la noi apare câte o problemă, pentru că au fost două greşeli clare de arbitraj, grave, care au influenţat rezultatul final. Nu spun eu asta, au fost emisiuni de analiză care au demonstrat acest lucru. Eu nu fac decât să repet şi să-mi exprim amărăciunea că poate dacă nu se făceau acele greşeli eram în altă parte acum, ne pregăteam de altă competiţie”, a spus Săndoi, înainte de joc.

De partea cealaltă, FC Hermannstadt a intrat în play-out cu doar 13 puncte, la egalitate cu ultima clasată Poli Iași. Sibienii au obținut un singur succes în ultimele șapte partide de campionat, cel cu FC Argeș, scor 4-1.

„Ne făcusem planuri să luăm puncte de la Iași, nu am reușit, avem șansa noastră, credem în ea până la sfârșit. Avem aceiași jucători care au câștigat la scor cu FC Argeș, trebuie să fim bărbați și să ne revenim repede.

Diferența se face la mental, cine va putea să-și revină după un eșec sau cum se gestionează o victorie. Sunt doar 9 meciuri, fiecare va fi o finală”, a spus și Eugen Beza, tehnicianul sibienilor, după ultima partidă.

Chindia și FC Hermnanstadt s-au mai întâlnit de șase ori în Liga 1, iar târgoviștenii nu au reșit să câștige niciodată. Au fost patru victorii ale sibienilor și două remize.

[ad_2]

Citește mai mult..