Live Video&Text | Gaz Metan Mediaș

[ad_1]

17.04.2021, 17:30

  • Liga 1: CFR Cluj – Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova – Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari, meci contând pentru prima etapă din play-out-ul Ligii 1, se dispută astăzi, de la ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Cele două formații sunt vecine de clasament la intrarea în play-out. Medieșenii ocupă locul 11, cu 17 puncte, în timp ce ilfovenii sunt o poziție mai jos, pe 12, cu 16 puncte.

Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari LIVE VIDEO, 17:30, Digi Sport 1

Formația lui Mihai Teja a obținut o victorie mare în ultima etapă a sezonului regulat, pe terenul celor de la FC Viitorul, scor 2-0, în timp ce FC Voluntari a remizat contra lui FC Botoșani, 1-1.

„Ne dorim să ne clasăm cât mai sus posibil în play-out, punctaj maxim dacă se poate. Oricine poate să bată pe oricine. Am câștigat trei puncte, dar nu am rezolvat nimic, abia la sfârșit putem să stăm liniștiți. Până atunci sunt 9 meciuri care trebuie jucate la capacitate maximă„, a declarat Mihai Teja, înainte de startul play-out-ului.

Gaz Metan și FC Voluntari s-au mai întâlnit de 16 ori în Liga 1. 10 victorii le-au aparținut medieșenilor, trei partide s-au încheiat la egalitate, iar ilfovenii au câștigat în trei ocazii.

„Va fi o serie de meciuri foarte dificile, prima fiind cea de la Mediaş, o echipă care pare în revenire de formă, o echipă foarte periculoasă, cu jucători de calitate. Noi trebuie să fim exacţi şi să nu facem cadouri, asta este ideea de la care trebuie să pornim. În ciuda rezultatelor proaste pe care le-au avut, au fost jocuri destul de reuşite. Am urmărit meciurile celor de la Gaz Metan şi în ciuda înfrângerilor suferite au prestat un joc foarte bun, au jucători foarte buni. Mihai Teja i-a făcut să fie mai pragmatici.

Nu cred că este decisiv faptul că Mihai Teja ne cunoaşte, important este ca jucătorii să dea totul pe teren, avem jucători cu calitate care pot realiza multe. Este foarte important să nu pierdem, să nu luăm gol. De la asta trebuie să pornim şi trebuie să fim mult mai pragmatici pentru că am avut multe ocazii în anumite meciuri şi nu am reuşit să marcăm”, a declarat și Octavian Chihaia, antrenorul secund al lui FC Voluntari.

[ad_2]

Citește mai mult..