News Alert | Răzvan Lucescu poate da lovitura carierei, în Serie A: „Următoarele 24 de ore sunt critice!”

[ad_1]

  • Liga 1: Chindia – Hermannstadt, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova – Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Lucescu Jr. ar fi favorit pentru postul de antrenor al celor de la AEK Atena. Formația care a câștigat de 12 ori titlul de campioană traversează un sezon slab, aflându-se pe locul 4, iar la finalul sezonului ar urma să se despartă de spaniolul Manolo Jimenez, anunță presa greacă și turcă.

Răzvan Lucescu poate da lovitura carierei, în Serie A: „Următoarele 24 de ore sunt critice!”

Ceilalți doi candidați pentru banca lui AEK sunt sârbul Vladan Milojevic, ultima oară la Al Ahli, și turcul Erol Bulut, care a pregătit-o ultima oară pe Fenerbahce, potrivit Milliyet.

Potrivit grecilor de la Enwsi, Lucescu are prima șansă pentru a o prelua pe AEK, în ciuda trecutului său de la rivala PAOK Salonic, însă tehnicianul român ar avea discuții și cu un club din Serie A.

„Următoarele 24 de ore sunt critice în acest caz deoarece Lucescu va avea o întâlnire decisivă cu un club din Italia, în urma căreia se va stabili dacă va merge în Serie A. Dacă lucrurile nu decurg bine, AEK va fi favorită pentru a-l aduce pe român”, scrie sursa citată.

  • Rapid, FC Brașov, naționala României, El Jaish (Qatar), Petrolul, Skoda Xanthi, PAOK Salonic (Grecia) și Al Hilal (Arabia Saudită) sunt echipele la care a antrenat Lucescu Jr. până acum
  • 3 trofee a câștigat Răzvan Lucescu la PAOK Salonic: titlul și două Cupe ale Greciei

Răzvan Lucescu a anunțat că vrea să revină pe bancă din vară

Răzvan Lucescu (52 de ani) a anunțat, la finalul lunii martie, că va reveni pe banca tehnică a unei echipe abia din sezonul viitor.

„Nu voi mai antrena până la vară. Am o vârstă, am trecut prin multe experiențe, am avut și un mare succes în ultimii ani, deci nu cred că duc eu lipsă de posibilități. De ce să nu mă întorc în Grecia sau Arabia Saudită? Sunt locuri unde am trăit momente incredibile. A fost situația de așa natură în Grecia… am câștigat campionatul, am fost neînvinși, record pentru fotbalul grec. 

S-a ajuns la un punct unde a fost o divergență de opinii, între patron și antrenor. Decât să continuăm așa și să intrăm într-o situație tensionată, am preferat să plec. Pentru noi e foarte greu să pătrundem în vest. Nu e deloc ușor.

Uite, am vorbit cu Oli (n.r – Cosmin Olăroiu), după câștigarea campionatului în China. Voi nu urmăriți, e departe, altă lume, dar oamenii din Europa trăiesc cu o idee proconcepută, că fotbalul de acolo e foarte slab. Nu e adevărat. Arabia Saudită are unul dintre cele mai dificile campionate din lume.

Nu zic cel mai valoros, dar dificil. Ca să fie dificil, înseamnă să te duci și să fii obligat să lucrezi foarte bine. În Asia, ‘Oli’, ca să câștige, a întâlnit antrenori francezi, spanioli, italieni. Eu am întâlnit francezi, belgieni, spanioli, germani…”, a spus Răzvan Lucescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: serie a , razvan lucescu , grecia , turcia , aek atena , al hilal

[ad_2]

Citește mai mult..