Seara românilor în Serie A! După Dennis Man, a marcat și Răzvan Marin în duelul pentru supraviețuire

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj – Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB – FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

UPDATE 23:30. Și Valentin Mihăilă (21 de ani) a fost aproape de gol. În minutul 90+3, fostul jucător al Craiovei a scăpat singur pe dreapta, a intrat în careu, dar a șutat în Vicario. Era 3-3! Apoi, un minut mai târziu Alberto Cerri a marcat pentru gazde, pentru un final de povestot nepoților.

VIDEO cu ratarea lui Valentin Mihăilă, în Cagliari – Parma


UPDATE Ora 23:15. La 7 minute după golul lui Man, prin care Parma se distanțase la două goluri, Răzvan Marin (24 de ani) a marcat și el un gol important, prin care și-a readus echipa în joc.

În minutul 66, Marin a șutat cu sete de la marginea careului de 16 metri.

VIDEO cu golul marcat de Răzvan Marin, în Cagliari – Parma


Dennis Man (22 de ani) se simte din ce în ce mai bine în fotbalul italian. A marcat un nou gol, după o fază extraordinară într-un duel al supraviețuirii din Serie A.

Dennis Man se află deja la al doilea gol în cele mai recente trei etape pentru Parma. Internaționalul român, achiziționat de la FCSB în această iarnă pentru suma de 11 milioane de euro, plus alte două milioane sub formă de bonusuri, a marcat cu un șut superb, pe jos, în stânga portarului.

În minutul 59, Man a șutat din afara careului și l-a învins pe Vicario cu tot efortul acestuia. Apoi, fostul jucător al roș-albaștrilor a fost înlocuit cu Valente în minutul 71, dar prestația sa a fost una notabilă.

VIDEO cu golul marcat de Dennis Man, în Cagliari – Parma

Dennis Man, dat exemplu de antrenorul Parmei înainte de duelul cu Cagliari: ”Nu forțez tineri, dar el a crescut fantastic!”

”Aș putea juca cu două vârfuri, dar depinde de ce am la dispoziție. Am mulți jucători tineri și talentați, nu vreau să-i forțez prea mult.

Sunt bucuros că există concurență, mulți pot juca din primul minut, iar Dennis Man, de exemplu, a crescut fantastic, de la meci la meci.

Sunt aspecte pozitive, cel mai important este să mergem la Cagliari și să aducem 3 puncte pentru noi, pentru fani, pentru președinte.

Pe hârtie, Cagliari are o echipă foarte bună, asta demonstrează cât de greu este să joci în Serie A. Nu vom juca doar împotriva unei echipe, ci a unei întregi populații, a unei regiuni.   

Am dat cu piciorul în șansele de a avea mai multe puncte, nu ne mai permitem să ratăm, meciul cu Cagliari este ca o finală.

Cine învinge ar putea să aibă un destin diferit. Eu sunt mereu critic cu mine, îmi asum greșelile care ne-au adus în această poziție și regret că nu am luat unele decizii mai bune”, a declarat Roberto D’Aversa, antrenorul Parmei înaintea meciului.

Etichete: cagliari , parma , romani serie a , razvan marin , dennis man , valentin mihaila , cagliari – parma video

[ad_2]

Citește mai mult..