Anthony Joshua, pregătit de două legende înaintea luptei cu Fury! La cine a apelat campionul de categorie grea



  • Liga 1: CFR Cluj – Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB – FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Se pare că Anthony Joshua a apelat la doi foști campioni mondiali pentru a-l ajuta să se pregătească pentru întâlnirea cu compatriotul său.

Joshua ar putea fi asistat de două legende ale boxului pentru meciul cu Tyson Fury

Floyd Mayweather a anunțat că i se va alătura în curând lui Joshua pentru a-l ajuta să se pregătească pentru una dintre cele mai mari lupte din istoria boxului.

Abia aștept să lucrez cu Joshua. Vorbim tot timpul. Meciul cu Fury este foarte interesant. Anthony Joshua are multă experiență și Fury, la fel, dar lupta lui Anthony pierdută în fața lui Andy Ruiz Jr., l-a făcut să devină mai puternic”, a declarat Floyd Mayweather, la Disruptive Entrepreneur.

Anthony Joshua a confirmat faptul că va colabora cu fostul campion mondial pe care îl consideră unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie.

Mayweather este un om extraordinar. Ca boxer, trebuie să fii înconjurat de luptători. Fotbaliștii trebuie să fie înconjurați de fotbaliști, boxerii, de boxeri. Leii stau printre lei. Boxerii buni trebuie să stea cu boxerii și mai buni pentru a evolua, așa că îl voi avea alături cu siguranță. Este mai mult decât bine venit”, a declarat Joshua, citat de Daily Mail.

Anthony Joshua a enumerat și câțiva pugiliști pe care i-ar dori alături de el pentru a-l ajuta să pregătească lupta cu Tyson. Printre ei, britanicul l-a menționat și pe Wladimir Klitschko, căruia i-a lansat o invitație.

În 2017, Joshua l-a învins pe Klitschko prin KO tehnic, după ce l-a trimis la podea de două ori. Atunci, Joshua a cucerit titlurile WBA și IBO.

Mi-aș dori să lucrez cu George Foreman, Evander Holyfield, Roberto Duran, Tommy Hearns, Sugar Ray Leonard. Mayweather, cu siguranță. Și Wladimir Klitschko, el este întotdeauna bine venit!”, a mai spus pugilistul britanic.

Lupta dintre Fury și Joshua ar fi cel mai mare eveniment din istoria recentă a categoriei grele

Deși evenimentul nu are un loc și o dată oficială, se pare că acesta ar putea avea loc în Arabia Saudită, în luna august.

Anthony Joshua deține un record în ring de 24 de victorii și o singură înfrângere. Britanicul a pierdut în fața lui Andy Ruiz, însă, la cea de-a doua întâlnire dintre cei doi, Joshua a revenit și a recâștigat centurile.

De cealaltă parte, Tyson Fury are un record impecabil, cu 30 de victorii, nicio înfrângere și o singură remiză. Pentru Fury, meciul cu Joshua are o miză dublă: să devină campion absolut la categoria grea și să își păstreze recordul imaculat.

Tyson Fury este campionul WBC, în timp ce Joshua deține titlurile WBA, IBF, WBO și IBO, iar lupta dintre cei doi pugiliști britanici va însemna unificarea categoriei grele și va desemna campionul suprem al greilor.

Etichete: floyd mayweather , wladimir klitschko , tyson fury , anthony joshua



Citește mai mult..