De ce e hotărât Hansi Flick să plece de la Bayern Munchen

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj – Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB – FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Publicațiile din Germania încearcă să afle motivul pentru care Flick a hotărât să facă o scimbare în cariera sa. 

Motivul pentru care Hansi Flick pleacă de la Bayern Munchen

Tehnicianul german a luat decizia de a pleca de la Bayern Munchen după ce relația sa cu Hasan Salidhamizic, directorul sportiv al clubului, ar fi devenit una glacială, scrie Goal.com, care citează publicația Sport 1.

Flick, fost mijlocaș al lui Bayern, a confirmat sâmbătă că intenționează să părăsească formația din Bundesliga, la finele acestui sezon, iar presa germană susține că va prelua echipa națională, întrucât Joachim Low o va mai conduce doar la Campionatul European.

Hansi Flick: ”Naționala este o variantă pe care o ia în calcul oricine

„Nu am discutat cu federația germană despre postul de selecționer, dar naționala este o variantă pe care o ia în calcul orice antrenor. 

Dar mai întâi voi lua o pauză, e nevoie să mă gândesc la tot ce s-a întâmplat. De aceea, am dorit să comunic clubului decizia mea de acum”,  a spus Flick. 

El mai avea contract cu campioana Germaniei și a Europei până în 2023. Flick preluase echipa pe 3 noiembrie 2019, înlocuindu-l pe Niko Kovac.

În acest sezon au ieșit din UEFA Champions League și Cupa Germaniei, dar bavarezii au șanse mari ca să păstreze titlul – Bayern are 7 puncte avans față de RB Leipzig.

Etichete: bayern munchen , hansi flick , hasan salidhamidzic

[ad_2]

Citește mai mult..