Incendiu de ultima oră în București. Șase autospeciale au intervenit la fața locului


Un service auto, din București, a luat foc. Autoritățile au intervenit cu șase autospeciale la fața locului. O victimă a incendiului a suferit arsuri.


In articol:


Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la un service auto din Capitală. Pompierii au intervenit cu şase autospeciale pentru a împiedica flăcările să ajungă la o clădire lipită de service. O persoană a suferit arsuri la față și a primit primul-ajutor.

Citeste si: Incendiu cu cel puțin 10 morți, la un centru comercial în care se află un spital cu pacienţi COVID-19

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)

Bucureşti-Ilfov a anunţat că un incendiu a izbucnit la un service auto de pe Aleea Bistricioara, pe o suprafaţă estimată de 400 de metri pătraţi.

Citeste si: VIDEO| Foc la Prefectura Sucevei. Autoritățile au intervenit de urgență

Incendiu la un service auto din Capitală

Pompierii au ajuns de urgență pentru a stinge flăcările unui incendiu din Capitală. Au intervenit cu şase autospeciale de stingere, una SMURD, o descarcerare.

Citeste si: Incendiu la un Spital de Psihiatrie din Maramureș. Ce precizări a făcut Ministerul Sănătății

A luat foc un service auto.[Sursa foto: ISU București – Ilfov]

Autoritățile au acționat imediat pentru a stopa incendiul. Flăcările riscau să se extindă și la clădirea de alături, cu parter şi etaj, lipită de service.

Citeste si: Cătălin Denciu, medicul care a sărit în flăcări să-și salveze pacienții, declarat ”Eroul Anului 2020” în Belgia

Incendiul a fost localizat.

Medicii i-au acordat primul ajutor unei persoane care a suferit arsuri la față.

Citeste si: Care ar fi cauzele tragediei petrecute luni la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală? Primele concluzii ale anchetatorilor



Citește mai mult..