Incendiu de ultima oră. Trei victime în urma focului care a izbucnit

[ad_1]

Un incendiu de ultima oră a izbucnit în Sibiu. Focul a izbucnit la acoperişul unei locuinţe. Trei persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor.


In articol:

  • Ce au transmis autoritățile

Pompierii din Sibiu au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la acoperişul unui imobil din Cisnădie. Trei victime ale incendiului au avut nevoie de ajutorul medicilor. Un bărbat a suferit intoxicaţie cu fum, iar doua femei au făcut atac de panică.

Citeste si: Aproape jumătate dintre spitalele din Prahova, nu au autorizaţie de securitate la incendiu


Ce au transmis autoritățile

„Pompierii militari ai Detasamentului Sibiu au fost solicitaţi să intervină de urgenţă în localitatea Cisnădie, str. Măgurii pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit. La faţa locului s-au mobilizat prompt 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă, 1 echipaj SMURD şi membrii SVSU Cisnădie cu o autospecială de stingere”, a transmis, duminică dimineaţă, ISU Sibiu.

Citeste si: Incendiu la un alt spital din România. 18 pacienţi şi cinci cadre medicale s-au autoevacuat

incendiu sibiu 18 aprilie 2021
Incendiu de ultim moment![Sursa foto: PixaBay]

Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite. Două persoane și un bărbat au primit îngrijiri medicale. Bărbatul a avut o intoxicaţie uşoară cu fum şi femeile au făcut atac de panică. Toate cele trei persoane au refuzat transportul la spital.

Citeste si: De la ce a pornit incendiul care a ars Prefectura Sucevei? Ce au transmis autoritățile

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic a unui coş de fum deteriorat.

Citeste si: Cătălin Denciu, medicul care a sărit în flăcări să-și salveze pacienții, declarat ”Eroul Anului 2020” în Belgia

Citeste si: Care ar fi cauzele tragediei petrecute luni la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală? Primele concluzii ale anchetatorilor

[ad_2]

Citește mai mult..