Live Video&Text | FC Argeș

[ad_1]

18.04.2021, 14:41

  • Liga 1: CFR Cluj – Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB – FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Meciul FC Argeș – Poli Iași, din cadrul primei etape a play-out-ului Ligii 1, se dispută duminică, de la ora 13:30, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, în format live video și text.

Înaintea debutului în play-out, FC Argeș este pe locul 9, trei din play-out, cu 20 de puncte, iar evoluțiile din ultima parte a sezonului regular îi permit să spere la primele două poziții, ale căror ocupante se vor întâlni într-un baraj.

Conform noului format, câștigătoarea acestui baraj va juca împotriva ocupantei ultimei poziții de cupă europeană din play-off într-un alt baraj, în urma căruia se va decide echipa care va merge în preliminariile Conference League.

FC Argeș – Poli Iași, LIVE VIDEO, 13:30, Digi Sport 1

Cu o victorie în partida cu Poli Iași, piteștenii vor urca pe locul opt, devansând-o pe UTA, formație care a jucat deja în această rundă, 1-0 cu Viitorul, și ar ajunge la un singur punct în spatele celor de la Chindia.

De partea cealaltă, Poli Iași este pe locul 15 în play-out, direct retrogradabil, dar poate urca pe o poziție de baraj, dacă învinge FC Argeș.

Formația antrenată de Nicolo Napoli ar ajunge la 16 puncte în cazul unui succes, la egalitate cu Viitorul și unul mai mult decât Dinamo, care ar coborî pe poziție retrogradabilă.

În ultima etapă a sezonului regular, FC Argeș s-a impus, 3-1, în fața Chindiei. De partea cealaltă, Poli Iași vine, de asemenea, după o victorie, 1-0 cu Hermannstadt.

În cele două confruntări din sezonul regular, FC Argeș și Poli Iași au remizat în turul din Copou, 1-1, în timp ce în retur piteștenii s-au impus cu 2-1.

FC Argeș – Poli Iași, LIVE VIDEO, echipele probabile

  • FC Argeș: Greab – Tofan, Maric, Turda, Mușat – Meza Colli, Șerban – Drăghici, Palic, Dumitru – Malele
  • Poli Iași: Brănescu – Onea, Popa, Baxevanos, Bușu – De Iriondo, Acosta – Stan, Vanzo, Calcan – Djuranovic

[ad_2]

Citește mai mult..