Minune pentru o fetiță, în vârstă de doi ani. A revenit la viață la două ore după înec

[ad_1]

O minune a avut loc în Făgăraș. O copilă, în vârstă de aproape 2 ani, a fost resuscitată la două ore după ce s-a înecat. Micuța a căzut într-un pârâu înghețat de la marginea localităţii Mândra, de lângă Făgăraş. Ea a fost readusă la viață după ce salvatorii au aplicat manevrele de resuscitare.


In articol:


O copilă de 1 an și opt luni a fost readusă la viață după două ore de la înec. Fata a căzut, duminică 19 aprilie 2021, într-un pârâu din apropierea localității braşoveane Mândra. Familia fetei a scos-o din apă și au sunat la 112. Deși, toți o credeau moartă fetița a fost readusă la viață.

După două ore, copila a dat semne vitale.

Citeste si: Caz șocant: o copilă, de trei ani, a fost călcată mortal cu mașina de propriul tată

Copilă- salvată după două ore de la înec

Minora, de aproape doi ani, a fost salvată de medicii chemați la fața locului. „La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj cu barcă de la Detaşamentul de pompieri Făgăraş.
Când au ajuns echipajele la faţa locului, fetiţa de un an şi opt luni era inconştientă. Imediat a început aplicarea manevrelor de resuscitare şi, totodată, s-a solicitat un echipaj SMURD tip C, cu medic, din localitatea Braşov. După două ore de resuscitare, când nimeni nu-i mai dădea şanse de supravieţuire, fetiţa a început să prezinte semne vitale”,
a declarat maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Citeste si: Denisa, o fetiță în vârstă de 12 ani din Cluj, a dispărut fără urmă

Un copil a fost salvat de la înec.[Sursa foto: PixaBay]

Cum

a revenit la viață, copila a fost dusă la spital, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Fetița era inconştientă și în stare foarte gravă în momentul transferului la unitatea medicală, potrivit reprezentantului ISU Brașov. Maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov a transmis că asemenea cazuri în care semnele vitale să apară după un timp atât de îndelungat sunt extrem de rare.

Citeste si: VIDEO- O tânără mămică a murit după naștere, infectată cu coronavirus

Oamenii legii au deschis dosar penal, în acest caz, pentru

a descoperi cum s-a produs incidentul. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a avut loc incidentul. În cauză a fost întocmit dosar penal instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar Alina-Maria Ivan.

Citeste si: O fetiță de nouă ani a uimit autoritățile, după ce a găsit un portofel. Dialogul cu operatorii de la 112 este impresionant


[ad_2]

Citește mai mult..