Petrecere cu 64 de persoane la miezul nopţii, într-un club privat din Bucureşti, oprită de poliţişti



O petrecere care avea loc sâmbătă noaptea într-un club privat din sectorul 1 al Capitalei şi la care participau 64 de persoane a fost oprită de poliţişti care i-au sancţionat pe cei prezenţi, inclusiv pe administratorul clubul, cu amenzi totale de 79.000 de lei, informează Agerpres.

Poliţia Capitalei a fost sesizată, în jurul orei 00,05, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-un club din Sectorul 1 se desfăşoară o petrecere privată la care participă mai multe persoane.

La faţa locului au sosit poliţişti de la secţiile 1, 3 şi 4 care au legitimat şi sancţionat contravenţional 64 de persoane, valoarea totală a amenzilor fiind de 64.000 de lei. De asemenea, administratorul clubului a fost sancţionat cu amendă în valoare de 15.000 de lei, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

O altă petrecere a fost întreruptă de poliţiştii bucureşteni, tot sâmbătă, în jurul orei 15,30, după ce poliţiştii au descoperit la o adresă din sectorul 5 că are loc o aniversare unde sunt invitate mai multe persoane.

Poliţiştii au amendat, cu această ocazie, 23 de persoane cu amenzi în valoare totală de 36.000 lei. Toate sancţiunile au fost aplicate pentru încălcarea legislaţiei privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au mai informat poliţiştii.

Editor : M.L.



Citește mai mult..