VIDEO| Pensionarul din Pitești a murit prin asfixiere. Polițiștii care l-au trântit la pământ – anchetați

[ad_1]

Este oficial- pensionarul din Pitești a fost asfixiat de polițiști! Medicii legiști au constatat că bătrânul a fost sufocat de omul legii care l-a imobilizat cu piciorul. În plus, moartea sa a fost una violentă- avea mai multe traumatisme provocate în urma imobilizării cu brutalitate.


In articol:


Imaginile cu moartea violentă a unui pensionar în timpul unei intervenţii brutale a poliţiştilor sunt şocante. La două zile după ce omul și-a pierdut viața, medicii legiști au o primă concluzie: a murit prin asfixiere mecanică- adică a fost sufocat de piciorul pus de agentul de poliție în zona toracelui și a gâtului.

Citeste si: Pensionarul mort, din cauza agresiunii polițistilor, avea o alcoolemie mare. Zaharia a murit asfixiat

Noi descoperiri în cazul bărbatului ucis de brutalitatea polițiștilor

Ba mai mult, legiștii au făcut și alte descoperiri- imobilizarea pensionarului a fost una care i-a cauzat mai multe traumatisme- în momentul în care a fost pus la pământ cu toată forța de către oamenii legii, a suferit lovituri serioase la cap.

Între timp, polițiștii care l-au imobilizat pe pensionar, au fost din nou chemați de procurori. Unul dintre agenți a venit însoțit de o colegă de breaslă care a ținut să îi ia apărarea și a aruncat vina pe legile proaste.

Citeste si: VIDEO| Ucis de acțiunea brutală a polițistilor

Necropsia a mai arătat că bărbatul avea o alcoolemie de peste 2 la mie, ceea ce confirmă spusele unor cunoscuți, care au povestit că pensionarul consumase alcool în noaptea precedentă.

Familia pensionarului a ajuns astăzi la IML să ridice trupul neînsuflețit. Soția lui cere acum dreptate și speră ca polițiștii să plătească pentru moartea bătrânului.

Citeste si: VIDEO-Poliția are deja doi suspecți în cazul bărbatului ucis în Brașov

Loviturile și forța pe care polițiștii au folosit-o au șocat o țară întreagă- deși era vorba despre un pensionar care suferea și de un handicap la unul dintre picioare.

Agenții au ales să îl imobilizeze cu brutalitate- iar asta arată nepregătirea din sistem, spun sindicaliștii din poliție.

Psihologii vorbesc depre un comportament de superioritate din partea oamenilor legii care au acţionat la Piteşti.

Citeste si: Crimă înfiorătoare în Brașov! Iulian a fost găsit mort, după ce a fost vizitat de o tânără cunoscută pe internet

Deși raportul medicilor legiști este unul preliminar, nu este exclus ca procurorii să îi pună oficial sub acuzare pe agenți și chiar să îi rețină.

[ad_2]

Citește mai mult..