VIDEO| Pensionarul din Pitești a murit prin asfixiere. Polițiștii care l-au trântit la pământ – anchetațiEste oficial- pensionarul din Pitești a fost asfixiat de polițiști! Medicii legiști au constatat că bătrânul a fost sufocat de omul legii care l-a imobilizat cu piciorul. În plus, moartea sa a fost una violentă- avea mai multe traumatisme provocate în urma imobilizării cu brutalitate.


In articol:


Imaginile cu moartea violentă a unui pensionar în timpul unei intervenţii brutale a poliţiştilor sunt şocante. La două zile după ce omul și-a pierdut viața, medicii legiști au o primă concluzie: a murit prin asfixiere mecanică- adică a fost sufocat de piciorul pus de agentul de poliție în zona toracelui și a gâtului.

Citeste si: Pensionarul mort, din cauza agresiunii polițistilor, avea o alcoolemie mare. Zaharia a murit asfixiat

Noi descoperiri în cazul bărbatului ucis de brutalitatea polițiștilor

Ba mai mult, legiștii au făcut și alte descoperiri- imobilizarea pensionarului a fost una care i-a cauzat mai multe traumatisme- în momentul în care a fost pus la pământ cu toată forța de către oamenii legii, a suferit lovituri serioase la cap.

Între timp, polițiștii care l-au imobilizat pe pensionar, au fost din nou chemați de procurori. Unul dintre agenți a venit însoțit de o colegă de breaslă care a ținut să îi ia apărarea și a aruncat vina pe legile proaste.

Citeste si: VIDEO| Ucis de acțiunea brutală a polițistilor

Necropsia a mai arătat că bărbatul avea o alcoolemie de peste 2 la mie, ceea ce confirmă spusele unor cunoscuți, care au povestit că pensionarul consumase alcool în noaptea precedentă.

Familia pensionarului a ajuns astăzi la IML să ridice trupul neînsuflețit. Soția lui cere acum dreptate și speră ca polițiștii să plătească pentru moartea bătrânului.

Citeste si: VIDEO-Poliția are deja doi suspecți în cazul bărbatului ucis în Brașov

Loviturile și forța pe care polițiștii au folosit-o au șocat o țară întreagă- deși era vorba despre un pensionar care suferea și de un handicap la unul dintre picioare.

Agenții au ales să îl imobilizeze cu brutalitate- iar asta arată nepregătirea din sistem, spun sindicaliștii din poliție.

Psihologii vorbesc depre un comportament de superioritate din partea oamenilor legii care au acţionat la Piteşti.

Citeste si: Crimă înfiorătoare în Brașov! Iulian a fost găsit mort, după ce a fost vizitat de o tânără cunoscută pe internet

Deși raportul medicilor legiști este unul preliminar, nu este exclus ca procurorii să îi pună oficial sub acuzare pe agenți și chiar să îi rețină.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.