Antrenorul și directorul general de la U Cluj, „dați afară și nu prea”. Ionuț Badea, readus la „șepcile roșii”

[ad_1]

  • Liga 2: Mioveni – ASU Politehnica Timișoara, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Craiova 1948 – Rapid, luni, 21:00, Digi Sport 1

Până atunci, „șepcile roșii” l-au adus pe Ionuț Badea, care va ocupa funcția de director sportiv. Badea (45 de ani) se va ocupa și de transferuri.

Ionuț Badea a oferit o scurtă reacție pentru Digi Sport și a explicat că nu va ocupa funcția de antrenor din sezonul viitor: „Voi fi manager sportiv la U Cluj, iar Costel Enache va fi tot antrenor și în sezonul următor, dacă o să-și dorească acest lucru. Eu nu voi ocupa funcția de antrenor. Dacă Enache va pleca, vom aduce un alt antrenor”, a spus Badea, pentru Digi Sport.

Ionuț Badea revine la U Cluj

„Am adus deja un nou director sportiv, în persoana lui Ionuț Badea”, a confirmat noul director exccutiv al cujenilor, Ovidiu Blag, potrivit publicației Știri de Cluj.

Atât Daniel Stanciu, cât și Costel Enache s-au înțeles asupra rezilierii contractelor. Stanciu va pleca la finalul lunii aprilie.

Ionuț Badea a antrenat ultima dată FC Argeș din octombrie 2019 până în octombrie 2020, echipă pe care a promovat-o în Liga 1.

  • Badea a mai antrenat U Cluj în perioada noiembrie 2010 – martie 2012.

Au mai rămas 3 etape din acest sezon, unul în care U Cluj a ratat play-off-ul și implicit lupta la promovare, pentru un nou an.

”U” Cluj mai are de jucat cu cu Metaloglobus, Farul și Recea.

Etichete: u cluj , ionut badea

[ad_2]

Citește mai mult..