Fals taximetrist prins de poliţişti cu o sabie şi un cuţit în maşină



Un tânăr de 26 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce conducea un taxi fără atestat profesional şi cu o sabie tip macetă şi un cuţit în maşină, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, citat de Agerpres.

„La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 21,00, în municipiul Sibiu, poliţiştii Secţiei Nr. 1 Poliţie Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus în regim TAXI pe Bulevardul Mihai Viteazu de către un sibian în vârstă de 26 de ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine atestat de pregătire profesională, cel aflat la volan fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.450 de lei. De asemenea, în urma verificării autoturismului, poliţiştii au găsit în interiorul vehiculului o sabie tip macetă şi un cuţit, bunuri care au fost confiscate”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Editor : V.M.



Citește mai mult..