Fanii Puterea Dragostei sunt în șoc. Philip s-a afișat deja lângă o nouă femeie

[ad_1]

Cuplul format dintre Berna și Philip la Puterea Dragostei s-a destrămat de puțin timp. Se pare că deja, Philip, fostul iubit al frumoasei blondine s-a afișat lângă o altă femeie extrem de cunoscută în showbizul românesc. Află despre cine este vorba.


In articol:


Zvonurile despărțirii dintre tinerii care s-au îndrăgostit nebunește în cadrul emisiunii Kanal D, Puterea Dragostei, au început să curgă lin după ce bărbatul a fost surprins în preajma unei vedete. Concret, acesta s-a filmat alături de Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță.

Fanii emisiunii s-au gândit imediat că aceasta ar fi putut reprezenta motivul despărțirii definitive dintre Berna și Philip. Cei doi au ales să pună punct relației după o perioadă intensă cuprinsă de certuri. Cu toate că aveau planuri mari, chiar dorind să se căsătorească, se pare că soarta a decis altceva pentru ei. Fosta parteneră a lui Guță s-a lăsat surprinsă de tânăr pentru un filmuleț pe TikTok.

Albu Philip[Sursa foto: Captură Tiktok]

Citeste si: Drama nemărginită prin care trece un concurent „Puterea Dragostei”. Și-a înmormântat părintele înainte de a păși în casa iubirii

Berna: ”Nu mă mai asociați cu Philip”

Comentariile fanilor au fost numai de felicitări și de apreciere, majoritatea bucurându-se să-i vadă împreună. Cei care i-au urmărit la emisiunea de pe Kanal D au mai sperat ca acesta îi recâștige inima blondinei, dar nu există cale de împăcare.

”Vă rog din suflet să nu mă mai asociați cu Philip pentru că eu cu el nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată. Vă mulțumesc”, a transmis Berna.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, declarații inedite din Maldive: „În sfârșit arăt ca un pui de…”

De ce s-au despărțit Berna și Philip

Întrebată de ce nu se înțeleg, Berna a dat vina pe gelozie. Au încercat să treacă peste aceste probleme, dar efortul pare să

fi fost degeaba.

Mai trist este faptul că cei doi aveau planuri de căsătorie, deoarece Philip a cerut-o în căsătorie pe Berna în vara anului 2020. Dar, imediat după fericitul anunț, a venit și o despărțire.

Din mărturisirile fostei concurente de la Kanal D, vina le-a aparținut amândurora.

„Când intervine gelozia, se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte.

Priviri și din partea mea și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel.

Nu eram așa, în casa Puterea dragostei eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă, s-a produs o ruptură. Dacă aș ști, v-aș spune”, a declarat Berna la ”Teo Show”.

 

 


[ad_2]

Citește mai mult..