Trei cluburi au cerut excluderea lui Juventus, Inter și Milan din Serie A

[ad_1]

Juventus, Inter și AC Milan sunt membri fondatori ai Super Ligii, iar aceste grupări au fost condamnate în ședință pentru apartenența la o organizație care iese de sub egida UEFA și FIFA.

Trei cluburi din Serie A au luat poziție și au cerut excluderea celor 3 granzi – este vorba de Atalanta, Verona și Cagliari, echipa românului Răzvan Marin.

Intervenția a apărut după ce președintele Milanului s-a opus categoric semnării unui document prin care La Lega se opunea creării noii competiții.

Juventus, Inter și Milan au confirmat că nu vor să părăsească Serie A

Președintele forului italian, Paolo Dal Pino, a încercat să tempereze tonul, căutând o soluție de compromis. El a dat de înțeles că ar urma o serie de dispute legale interminabile și a îndemnat la răbdare, mai ales că Super Liga ar urma să înceapă în 2022.

De asemenea, el a insinuat că o întrecere internă fără cele 3 mari cluburi ar putea afecta sumele încasate din vânzarea drepturilor de televizare.   

Iar Juventus, Inter și Milan au declarat clar că nu intenționează deloc să neglijeze Serie A, iar programul Super Ligii nu va interfera deloc cu cel al campionatului.

La fiecare dintre cele 3 cluburi joacă fotbaliști români – Radu Drăgușin la Juventus, Ionuț Radu la Inter și Ciprian Tătărușanu la Milan.  

[ad_2]

Citește mai mult..