Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO, Digi Sport 1, ora 19:00. Echipa lui Hagi vrea să depășească perioada slabă

[ad_1]

  • Liga 1: Hermannstadt – Astra, marți, 16:45, Digi Sport 1

  • Liga 1: Dinamo – UTA, marți, 21:30, Digi Sport 1

Elevii lui Cătălin Anghel, cel care l-a înlocuit pe banca echipei din Ovidiu pe Mircea Rednic, se află pe loc de baraj și are șansa de a o depăși pe Gaz Metan în clasament. Trupa lui Mihai Teja ocupă locul 5, cu 18 puncte, în timp ce formația patronată de Gheorghe Hagi se clasează pe poziția a șaptea, cu 16 puncte.

Viitorul – Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO, Digi Sport 1, ora 19:00

Viitorul se află pentru al doilea an consecutiv în play-out după un sezon modest, în care pe banca „marinarilor” au fost trei tehnicieni. Hagi a început sezonul cu spaniolul Ruben de la Barrera, care a fost înlocuit de Mircea Rednic. În cele din urmă, Hagi și Popescu au apelat la Cătălin Anghel, omul aflat de mulți ani în cadrul clubului.

Andrei Ciobanu și colegii lui au suferit patru eșecuri la rând, în timp ce Gaz Metan Mediaș este neînvinsă de patru runde. A obținut trei remize și o victorie, în urmă cu două etape, chiar în fața echipei lui Gheorghe Hagi.

În ultima etapă, ardelenii au remizat cu FC Voluntari, scor 1-1.

Echipe probabile

Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Dobrosavlevici, Mladen, Boboc – Fl.Matei, Grameni, A. Ciobanu – Grădinaru, Jo Santos, Tsoumou
Gaz Metan Mediaș: Figueirido – Yuri, Larie, Baco – Butean, Alceus, De Moura, Deaconu, Velisar – Morar, Plumbuitu

Etichete: viitorul – gaz metan medias live video

[ad_2]

Citește mai mult..