O nouă demisie din Guvernul Cîțu

[ad_1]

O nouă demisie din Guvernul Cîțu a fost anunțată marți, fără legătură cu demiterile făcute de prim-ministru săptămâna trecută în Ministerul Sănătății.


In articol:


Premierul Florin Cîţu a anunţat că marţi a acceptat demisia lui Gelu Puiu din funcţia de secretar de stat în Ministerul Mediului. Nu au fost precizate motivele demisiei 

De formație inginer silvic, Gelu Puiu era secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor începând cu data de 11 decembrie 2019.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul ministerului, Puiu a fost anterior șef de ocol la Ocolul Silvic Vama, Direcția Silvică Suceava și la Ocolul Silvic Adâncata, Direcția Silvică Suceava.

Gelu Puiu a demisionat de la Ministerul Mediului[Sursa foto: mmediu.ro]

Gelu Puiu a mai fost secretar de stat în ministerul Mediului în 2013-204, la Departamentul pentru Ape, Păduri și Piscicultură.

Citeste si: O nouă ședință a coaliției de guvernare va avea loc astăzi. Care vor fi subiectele de discuție?

O nouă ședință a coaliției de guvernare va avea loc astăzi. Ce se întâmplă cu Guvernul Cîțu

Liderii coaliţiei de guvernare se vor întâlni și astăzi, într-o altă ședință de la ora 16:00, pentru a găsi o rezolvare problemelor apărute după demiterea din funcție a lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii.

O nouă ședință a coaliției va avea loc marți deoarece, după ce în ședința de patru ore de ieri, liderii nu au ajuns la niciun rezultat comun, astfel va fi greu să ia o decizie, având în vedere

și afptul că reprezentanții partidului USR PLUS a specificat că nu îl va mai susține pe premierul Florin Cîțu, după revocarea lui Vlad Voiculescu.

Însă, Florin Cîţu împreună cu reprezentanții UDMR precizează că actuala coaliţie demonstrează că este cea mai bună soluţie pentru români.

 

[ad_2]

Citește mai mult..