Video | Viitorul – Gaz Metan Mediaș 1-0. Trupa lui Hagi iese din zona retrogradabilă



20.04.2021, 20:52

  • Liga 1: Viitorul – Gaz Metan Mediaș, marți, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Dinamo – UTA, marți, 21:30, Digi Sport 1

Viitorul a învins-o cu 1-0 pe Gaz Metan în etapa a doua a play-out-ului, și a părăsit zona locurilor retrogradabile.

Gaz Metan a avut primele șanse ale partidei. Alceus a tras peste poartă, iar apoi Deaconu a tras la colțul scurt, dar nu l-a putut învinge pe Cojocaru.

Viitorul – Gaz Metan Mediaș 1-0. Trupa lui Hagi iese din zona retrogradabilă

Replica Viitorului a venit în finalul reprizei secunde. Tsoumou a fost blocat de Pleșca în două rânduri.

După pauză, Viitorul a controlat jocul. Ciobanu a tras peste poartă din afara careului. Boboc și-a încercat și el norocul cu un șut din interiorul careului, dar nu a nimerit spațiul porții.

Același Boboc a obținut un penalty în minutul 79, după ce a fost faultat în careu de Ze Manuel. Ciobanu a transformat cu un șut plasat, iar Viitorul – Gaz Metan s-a încheiat 1-0.

În urma acestui rezultat, Viitorul a ajuns la 19 puncte și a urcat pe locul 11, peste Gaz Metan, care are 18 puncte și ocupă locul 12.

Viitorul – Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO, Digi Sport 1, ora 19:00

Viitorul se află pentru al doilea an consecutiv în play-out după un sezon modest, în care pe banca „marinarilor” au fost trei tehnicieni. Hagi a început sezonul cu spaniolul Ruben de la Barrera, care a fost înlocuit de Mircea Rednic. În cele din urmă, Hagi și Popescu au apelat la Cătălin Anghel, omul aflat de mulți ani în cadrul clubului.

Andrei Ciobanu și colegii lui au suferit patru eșecuri la rând, în timp ce Gaz Metan Mediaș este neînvinsă de patru runde. A obținut trei remize și o victorie, în urmă cu două etape, chiar în fața echipei lui Gheorghe Hagi.

În ultima etapă, ardelenii au remizat cu FC Voluntari, scor 1-1.

Viitorul – Gaz Metan Mediaș. Echipe probabile: 

Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Dobrosavlevici, Mladen, Boboc – Fl.Matei, Grameni, A. Ciobanu – Grădinaru, Jo Santos, Tsoumou
Gaz Metan Mediaș: Figueirido – Yuri, Larie, Baco – Butean, Alceus, De Moura, Deaconu, Velisar – Morar, Plumbuitu



Citește mai mult..