Câți bani are de fapt Marian Drăgulescu! A dezvăluit la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” suma câștigată din gimnastică VIDEO

[ad_1]

Gimnastul Marian Drăgulescu, invitat în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a vorbit despre banii câștigați de el în cariera sportivă.


In articol:


Gimnastul Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai titrați sportivi de la noi. Cu o carieră impresionantă, gimnastul are și un palmares  impresionant: 300 de medalii, 31 dintre ele fiind titluri obținute la marile competiții: 3 medalii la Olimpiade, 18 la  Europene și 109 medalii la Mondiale.

Cât de bogat este însă gimnastul Marian Drăgulescu? Primele informații despre averea sportivului au apărut în 2006, atunci când gimnastul se muta într-un apartament ce a fost evaluat la 100.000 de euro și a declarat că în primii 18 ani de carieră a locuit doar cu chirie. Apoi,  în 2012 a fost făcută publică și prima declarație de avere când era legitimat la clubul Dinamo.
La acel moment, Marian Drăgulescu  deținea două terenuri în localități din județul Ilfov, o casă la țară, iar salariul de la clubul Dinamo era de 2.000 de lei pe lună.

Citeste si: Marian Drăgulescu și soția, la notar, pentru divorț. Soarta însă a fost împortiva acestui lucru. Ce s-a întâmplat acolo e incredibil

Marian Drăgulescu, despre venitul lui lunar: ”Banii pe care-i primesc lunar sunt undeva spre 2.000 de euro”

Pe lângă acest venit lunar de la clubul Dinamo, un sportiv de performanță știu că primește bani doar punctual, în urma medaliilor pe care le obține la competițiile la care câștigă astfel de distincții. Din ce trăiește campionul Marian Drăgulescu ?”, l-a întrebat Denise Rifai pe invitatul său. 

 

”Din salariu, din primă și din competiții. Contractele sunt confidențiale, deci nu aș putea spune o sumă, pot spune doar premiile care se oferă la competiții.

Spre exemplu, la cupe mondiale avem 1.000 de dolari pentru medalia de aur, la camionatul european, cred că e undeva la 8.000 de euro la medalia de aur, iar la campionatul mondial e la 12.000-13.000 de euro. Cea mai mare competiție, la Jocurile Olimpice, medalia de aur e în valoare de 70.000 de euro.(…) Banii pe care-i primesc lunar, exceptând competițiile, sunt undeva spre 2.000 de euro”, a declarat gimnastul Marian Drăgulescu despre banii pe care-i câștigă.

Citeste si: Marian Dragulescu a ajuns pe mana medicilor! Gimnastul a fost supus unei operatii la inima

Suma uriașă câștigată la competiții de Marian Drăgulescu: 700.000 de euro

Marian Drăgulescu a spus și câți bani a obținut de-a lungul celor 20 de ani de carieră în urma medaliilor câștigate în competițiile internaționale.

 

”De-a lungul anilor, adunate toate medaliile, undeva la 500.000

– 600.000, poate chiar 700.000 de euro. Am fost un sportiv norocos pentru că eu în fiecare an câștigam medalii, ba erau la Europene, ba erau la Mondiale. Este o sumă mare, dar dacă o întindem pe 20 de ani, nu e o sumă mare(…) Nici nu am investit. Mi-am luat telefoane, mașini, pe care le-am schimbat de vreo trei ori, investiții proaste. Dar, una peste alta, sunt mulțumit. Am reușit să-mi fac o casă, am o mașină, sunt sănătos”, a mărturisit Marian Drăgulescu în emisiunea ”40 de ăntrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

[ad_2]

Citește mai mult..