Mircea Lucescu, contestat din nou de fanii lui Dinamo Kiev, chiar dacă e la un pas de event! Ce le-a strigat antrenorul român

[ad_1]

  • Liga 1: FC Botoșani – Universitatea Craiova, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Mircea Lucescu este aproape de event cu Dinamo Kiev. Cu toate acestea, fanii l-au contestat din nou pe antrenorul român care a scris istorie pe banca tehnică a rivalei Șahtior.

Mircea Lucescu, ”război” cu fanii lui Dinamo Kiev: ”Voi nu sunteți Dinamo!”

Dacă în alte rânduri a preferat să nu le răspundă ultrașilor, de data aceasta Mircea Lucescu și-a pierdut răbdarea: ”Voi nu sunteți Dinamo!”, le-a strigat de mai multe ori antrenorul român fanilor lui Dinamo Kiev, aflați chiar în spatele băncii tehnice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe teren, Dinamo Kiev nu a avut probleme cu Ahrobiznes Volocisk, pe care a învins-o cu scor de neprezentare, 3-0. Lednev, Besiedin și Buyalskyy au marcat golurile formației pregătite de Mircea Lucescu.

În finală, Dinamo Kiev va juca împotriva câștigătoarei dintre Oleksandriya și Zorya.

În campionat, lucrurile par destul de clare. Dinamo Kiev este la zece puncte distanță de rivala Șahtior. Inclusiv antrenorul Luis Castro a recunoscut că lupta la titlu este încheiată, după meciul direct.

„Cred că s-a încheiat campionatul”, a fost scurta concluzie trasă de antrenorul lui Șahtior.

Etichete: mircea lucescu , dinamo kiev

[ad_2]

Citește mai mult..