Video | Academica – FCSB 0-2. Victorie fără emoții pentru echipa lui Petrea, care continuă cursa spre titlu. Tănase a reușit ”dubla”

[ad_1]

22.04.2021, 22:05

  • Liga 1: Gaz Metan Mediaș – Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad – Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

FCSB s-a impus și pe terenul Academicii Clinceni cu scorul de 2-0 și a revenit pe primul loc în Liga 1.

Ilfovenii au avut primele ocazii ale partidei. Chandarov și Jerdea nu l-au putut învinge pe Andrei Vlad.

Academica – FCSB 0-2. Victorie fără emoții pentru echipa lui Petrea, care continuă cursa spre titlu. Tănase a reușit ”dubla”

Replica FCSB-ului a venit în minutul 18, prin Ovidiu Popescu. Acesta a luat o acțiune pe cont propriu și a tras pe centrul porții, dar Vâlceanu a respins cu piciorul. Florin Tănase a deschis scorul după ce a reluat cu capul o minge centrată excelent de Crețu de pe partea dreaptă.

Înainte de pauză, Chandarov putea face 1-1, dar Cristea a respins de pe linia porții.

În partea a doua, Florin Tănase a reușit ”dubla” după ce a fost lăsat liber în careu de defensiva ilfovenilor. Moruțan l-a pus și el la încercare pe Vâlceanu, dar nu a reușit să înscrie și Academica Clinceni – FCSB s-a încheiat 0-2.


Academica – FCSB, LIVE VIDEO, 20:15, Digi Sport 1. Patru cazuri de Covid 19 la Clinceni

Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, care se află printre cei infectați cu COVID-19, a transmis că nu are simptome, la fel ca cei trei jucători testați pozitiv, și că va repeta testul, în speranța că primul a fost, de fapt, fals pozitiv.

Academica Clinceni se confruntă cu patru cazuri de COVID-19, cu o zi înaintea meciului cu FCSB, programat joi, de la ora 20:15, în direct la Digi Sport 1.
”Am spus că nu scăpăm de virusul ăsta. Mă simt foarte bine. Nu am simptome. Chiar nu-mi explic de unde am reușit să iau virusul pentru că mă simt foarte bine. Și as vrea să repet testul”, a declarat Ilie Poenaru, potrivit site-ului oficial al clubului ilfovean.

Alături de antrenorul principal, jucătorii Amir Bilali, Lucian Dumitriu și Jovan Markovic au fost depistați cu COVID-19.

Înaintea jocului direct, nici FCSB nu a scăpat de probleme de lot, însă nu cauzate de COVID-19, ci de accidentări. FCSB nu se va putea baza pe Darius Olaru, accidentat în meciul cu Sepsi.

Academica – FCSB, LIVE VIDEO, 20:15, Digi Sport 1. Petrea se teme de Clinceni

Toni Petrea consideră că punctul forte al adversarei e constituit de forţa grupului: „Cred că forţa grupului a celor de la Clinceni este punctul forte, au jucători experimentaţi cu multe minute jucate în Liga I, chiar şi în străinătate, dar cred eu că forţa grupului este predominantă la ei”.

Referitor la lotul său, Petrea a spus că încă se mai confruntă cu unele probleme de sănătate în rândul jucătorilor.

„Am avut probleme cu jucători accidentaţi şi mai avem în continuare. Chiar dacă am reuşit recuperarea unora dintre ei, nu cred că vom putea conta pe serviciile lor din primul minut. Mă refer la Miron, la Buziuc, vom vedea mâine (n.r.: – azi) pe cine ne putem baza, pentru că acum nu am o situaţie sută la sută clară”, a completat Petrea.

Academica – FCSB, LIVE VIDEO, 20:15, Digi Sport 1. Echipe probabile 

Academica: Vâlceanu – Pashiv, Patriche, Gardoș, Dobrescu – Cebotaru, Moulin – Ad.Popa, Cordea, Longher – Rusescu

FCSB: Vlad – Crețu, Haruț, Ov. Popescu, Radunovic – Oaidă, Șut, Pânțîru – Moruțan, Tănase, Oct.Popescu

[ad_2]

Citește mai mult..