În București se va deschide cel mai mare proiect educațional din Estul Europei. Copiii vor putea descoperi ce meserie li s-ar potrivi

[ad_1]

Un nou punct pe harta obiectivelor educaţionale din Capitală se construieşte în nordul Capitalei. Destiny Park Băneasa este cel mai mare proiect din Estul Europei care îmbină educaţia cu joaca, astfel încât cei mici să descopere încă din primii ani ce meserie li s-ar potrivi. Copiii vor experimenta, pe rând, profesiile de pilot, medic, jurnalist, pompier sau bancher şi vor putea chiar să conducă o fabrică de ciocolată şi biscuiţi. Fiecare experienţă va fi supravegheată de personal instruit special, în cadrul unui „mini-oraş” adaptat dimensiunilor, înţelesului şi nevoilor celor mici.

Din septembrie, părinţii vor putea descoperi pasiunile şi talentul copiilor lor, în cadrul activităţilor pe care le oferă cel mai mare centru de învăţare-prin-joc din Europa de Est.

Răzvan Stoian, director de marketing: În locul în care ne aflăm, va fi exact piața mare din centrul orașului, în stânga sus va fi un avion adevărat în interiorul căruia vom avea o academie de aviație în care copiii vor învăța să piloteze un avion adevărat, sunt 43 zone de experiență. Studioul de televiziune va fi undeva în zona aceasta. Avem și o zonă unde ei își vor construi energia fizică, un mic stadion, un centru de simulare a cutremurelor.

Urania Cremene, specialist parenting: Vor avea posibilitatea să învețe făcând. Sunt tot mai mulți adolescenți mari pregătiți să părăsească familia, dar nu au cunoștințele necesare să se descurce pe propriile lor picioare.

Razvan Stoian, director de marketing: Ne vom pune și noi pe harta obiectivelor educaționale din București.

Destiny Park îşi va deschide porţile în luna septembrie, iar în funcţie de evoluţia pandemiei, se vor lua măsuri de siguranţă pentru cei mici.

Editor : Liviu Cojan

[ad_2]

Citește mai mult..