Ladislau Boloni, demis de Panathinaikos! Tehnicianul român a lăsat fosta campioană a Greciei cu șanse mici la cupele europene

[ad_1]

  • Liga 1: UTA Arad – Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan Mediaș – Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Presa elenă susține că decizia oficialilor lui Panathinaikos nu a fost motivată de rezultatul derby-ului cu AEK. Ladislau Boloni ar fi fost „pe făraș” dinaintea jocului cu Aris Salonic, pierdut de „verzi” pe teren propriu, 1-2, pe 18 aprilie. Românul a lăsat-o pe PAO pe locul cinci, la șapte puncte de locurile care asigură participarea în ediția următoare a cupelor europene.

Ladislau Boloni, demis de la cârma lui Panathinaikos

Decizia este definitivă și irevocabilă„, susțin grecii de la SportTime. „Același om pe care îl adora toată lumea pentru eficiența și modul său de lucru este acum ‘răstignit’„, au adăugat jurnaliștii eleni.

Ladislau Boloni a fost instalat în funcția de antrenor principal al lui Panathinaikos în octombrie 2020. Românul a condus fosta campioană a Greciei în 29 de dueluri, obținând 14 victorii, 6 remize și 9 eșecuri. Presa din Grecia a mai vorbit despre o posibilă demitere a lui Boloni și la începutul lunii martie.

Atunci, favoriți pentru ai lua locul pe banca lui Panathinaikos erau elenul Giannis Anastasiou, liber de contract din noiembrie 2019, când s-a despărțit de Atromitos, și Sotiris Sylaidopoulos, secund în staff-ul lui Ladislau Boloni.

Ladislau Boloni este liber să se alăture proiectului pe care Guvernul Ungariei intenționează să-l demareze la Târgu Mureș. După investiţia de la Sepsi Sf. Gheorghe şi infuzia de capital de la Csikszereda, Viktor Orban plănuieşte susţinerea financiară a unui nou club în fotbalul din România, iar Boloni este dorit pentru a conduce noul proiect gândit la Budapesta.

Etichete: ladislau boloni , panathinaikos , ladislau boloni panathinaikos , ladislau boloni demis

[ad_2]

Citește mai mult..