„Nu m-au mai sunat de un an. Să mă scoată de acolo”

[ad_1]

  • Liga 1: UTA Arad – Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan Mediaș – Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Fost atacant al lui Dinamo în perioada 1987-1990, Claudiu Vaișcovici susține că suporterii din mișcarea DDB nu i-au cerut niciodată părerea, deși face parte din conducerea organizației din 2018. Fostul internațional simte că i-a fost folosită imaginea și vrea să renunțe la orice legătură cu fanii-acționari din „Groapă”.

Claudiu Vaișcovici, fost mare atacant la Dinamo: „Nu m-a mai sunat nimeni de un an. O să-i rog să mă scoată din DDB”

Cam de un an, nu m-a mai sunat nimeni, nu m-a chemat, nu m-a mai invitat. Am fost și eu acolo, pentru impresie, la început, vreun an de zile, am mers prin țară la unele lansări, prezentări. Alții și-au luat dreptul ăsta de a hotărî, de a vorbi. Nu am dat niciodată vreun vot, nu am fost, cum se spune, activ. Să mă scoată de acolo, ce să caut eu?

O să-i rog să mă scoată, bine că mi-ați spus, am un băiat prin care am ținut legătura și o să-l contactez cât mai repede. Știi care e treaba? Nu am nimic cu ei, din contră, băieții merită laude pentru tot ce au făcut, nu vreau să-i atac, să fac polemică, însă, dacă nu am fost întrebat niciodată, nu am votat vreo decizie, de ce să primesc și eu laude pentru munca lor?

Sau, invers, dacă se întâmplă ceva, nu merge treaba, de ce să mă înjure pe mine lumea, să creadă că am făcut și eu parte din chestia asta, dacă nu am făcut?! E simplu. Le urez tot binele din lume, dar să mă scoată!„, a declarat Claudiu Vaișcovici, pentru playsport.ro.

  • 58 de goluri în 68 de meciuri a reușit Claudiu Vaișcovici pentru Dinamo
  • 10 selecții a adunat la echipa națională a României fostul atacant
  • Sportul Studențesc, Dunărea Galați, Oțelul Galați, Dinamo, Bursaspor, FC Național și Zimbru Chișinău sunt echipele la care a evoluat Claudiu Vaișcovici

Etichete: claudiu vaiscovici , ddb , claudiu vaiscovici ddb , claudiu vaiscovic dinamo

[ad_2]

Citește mai mult..