S-a stins din viață o iubită jurnalistă din România la doar 29 de ani


Presa din România este în doliu după ce jurnalista Fanatik, Mădălina Moraru, s-a stins din viață la secţia ATI a Spitalului din Botoşani.


In articol:


Jurnalista Mădălina Moraru, în vârstă de 29 de ani, s-a stins pe data de 17 aprilie 2021, în secția ATI a Spitalului din Botoșani. Aceasta a lucrat ca și ziarist pentru Fanatik. Colegii Mădălinei au rămas șocați după aflarea teribilei vești.

”Mereu cu zâmbetul pe buze, jovială şi plină de viaţă, Mădălina a fost şi va rămâne pentru totdeauna una din cele mai populare colege din familia FANATIK, iar vestea bruscă a dispariţiei sale ne-a şocat şi întristat nemăsurat.”, au transmis colegii săi de la Fanatik.

Citeste si: Incredibil: 168 de cazuri majore de cheaguri de sânge la persoane vaccinate cu serul AstraZeneca

Cei care au lucrat alături de Mădălina și-au exprimat regretele și au descris-o pe aceasta ca fiind o fire caldă și blândă care zâmbea tot timpul.

Cine a anunțat tragica veste

Cel care a făcut public anunțul șocant a fost chiar directorul general de la Fanatik, Vlad Roşca. Acesta a anunţat tragica veste a trecerii în nefiinţă a ziaristei care, în ultimul an, a făcut parte din redacția site-ului.

„Acelaşi destin tragic ce a făcut ca ultimul său material scris la FANATIK să fie despre bogăţia pe care ne-a lăsat-o în urmă Gabi Luncă, după trecerea artistei în nefiinţă.

La două săptămâni distanţă, Mădălina avea să o urmeze pe îndrăgita cântăreaţă în lumea celor drepţi.”, a scris Vlad Roșca, directorul general Fantik.

Citeste si: Ucigașul Elenei Șerban a fost prins. Ce a declarat bărbatul în cazul româncei găsită cu gâtul tăiat

Cine a fost, de fapt, Mădălina Moraru

Absolventă a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Madlen a îmbrăţişat meseria de ziarist cu pasiune şi dorinţa de a nu lăsa pe mâine ce poţi face astăzi.

Dorinţă care, iată, ne-o lasă, astăzi, povaţă. Pentru că destinul necruţător i-a dat dreptate. Nu i-a oferit timpul necesar să-şi ducă visele până la capăt.

Miercuri, 21 aprilie, Mădălina Moraru a fost înmormântată la Botoşani, într-un cadru restrâns, impus de condiţiile pandemiei. Din aceste considerente, Parohia romano-catolică Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din Botoşani a ţinut să transmită online slujba de înmormântare a Mădălinei.

 

 




Citește mai mult..