Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma în meciul cu Crotone! Cum a reacționat patronul Kyle Krause

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj – Universitatea Craiova, sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia TârgoviștePoli Iași, duminică, 15:00, Digi Sport 1

În minutul 54, la 3-2 pentru Crotone, Valentin Mihăilă a inițiat un atac, l-a deschis în partea stângă pe Giuseppe Pezzella, a cărui centrare, după o deviere, a ajuns la român, care l-a învins pe Alex Cordaz, cu o execuție la colțul scurt.

Valentin Mihăilă a marcat în Parma – Crotone

După golul lui Valentin Mihăilă, cadrul s-a mutat imediat pe patronul american al Parmei, Kyle Krause, care a sărbătorit, reținut, având în vedere că echipa e aproape de retrogradare, golul, alături de Javier Ribalta, noul director sportiv al clubului.

VIDEO cu golul marcat de Valentin Mihăilă, în Parma – Crotone:

Reușita din partida cu Crotone a consemnat al patrulea gol marcat de Valentin Mihăilă în tricoul Parmei, după cele cu Lazio, din Cupa Italiei, Fiorentina și AS Roma, din Serie A.

Celălalt român din lotul Parmei, Dennis Man, a fost, de asemenea, titular în partida cu Crotone, însă a rezistat pe gazon doar 18 minute, Roberto D’Aversa fiind obligat să-l înlocuiască cu Gervinho din cauza unei accidentări.

Până la golul lui Valentin Mihăilă, Crotone a deschis scorul în minutul 14, prin Lisandro Magallan, Parma a reușit să egaleze un sfert de oră mai târziu, datorită reușitei lui Hernani. La 1-1, însă, Crotone a dominat și a marcat până la pauză de încă două ori, prin Simy și Adam Ounas.

La patru minute de la reluare, Gervinho a redus din diferență, în timp ce golul lui Valentin Mihăilă a restabilit egalitatea. Reușita românului nu a fost, însă, cea care a stabilit rezultatul final, Crotone reușind să câștige jocul datorită golului marcat de penalty de Simy, în minutul 69.

Etichete: meciuri serie a , valentin mihaila , kyle krause , parma – crotone

[ad_2]

Citește mai mult..