Doctoriţă găsită moartă în camera de gardă a unui spital din Constanţa



O tânără dioctoriță în vârstă de 38 de ani, medic la un spital privat din Constanţa, a murit, în duminica Floriilor, chiar în camera de gardă, după ce şi-a administrat un cocktail de medicamente, transmite presa locală.


In articol:


Tânăra doctoriţă a fost găsită inconştientă în camera de gardă a unui spital privat din Constanţa, iar colegii au sunat la numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Ambulanţă și SMURD, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

În jurul orei 11, am fost solicitați să intervenim prin apel unic la 112, la o persoană de sex feminin, găsită căzută într-o cameră, la un spital privat. La fața locului a fost alertat echipajul de terapie intensivă mobilă. Colegii ajunși acolo au constat, din păcate, decesul persoanei de sex feminin în vârstă de aproximativ 37 de ani„, a declarat un oficial de la ISU „Dobrogea”, citat de Ziua de Constanta.

Citeste si: Tragedie de Florii. 23 de morți într-un incendiu la ATI, într-un spital COVID-19

Cum a murit medicul din Constanța de 38 de ani

Poliția din Constanșa a transmis că nu au fost constatate urme vizibile de violență pe trupul medicului. Femeia a fost transportată la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. 

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului„, au transmis oficialii IPJ Constanța.

Citeste si: Un bărbat a fost arestat după ce a contaminat 22 de persoane cu COVID-19

Nu este clară cauza morții și nici dacă este vorba sau

nu de o sinucidere. Conform unor surse Antena 3, tânăra ar fi luat pastile pentru hipertensiune şi pentru slăbire și suferit în urmă cu câteva zile un accident vascular-cerebral.

Astăzi, în timp ce se afla la locul de muncă, ea şi-ar fi administrat singură un cockctail de medicamente pentru a trece peste epuizare, însă inima ei s-a oprit imediat ce medicamentele i-au ajuns în corp.

UPDATE. Cine este medicul găsit fără viață

Conform sursei citate, medicul decedat în Ziua de Florii este Loredana Chircu. Ea lucra ca medic internist atât la spitalul privat în care a murit, cât şi la alte clinici private, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

 



Citește mai mult..