FCSB – Sepsi, ora 21:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Echipa lui Petrea se poate distanța la patru puncte de CFR Cluj

[ad_1]

  • Liga 1: Chindia TârgoviștePoli Iași, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSBSepsi Sfântu Gheorghe, duminică, 21:30, Digi Sport 1

FCSB poate profita de pasul greșit făcut de CFR Cluj, care a pierdut ieri pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-2. Dacă va câștiga astăzi în fața lui Sepsi, echipa lui Toni Petrea se poate distanța la patru puncte în fruntea clasamentului din Liga 1, după primele trei etape din play-off.

De partea cealaltă, Sepsi vine după înfrângerea din ultima etapă, cu CFR Cluj, scor 0-1, și este gata să se revanșeze în fața FCSB-ului.

Sepsi este pe locul patru, cu 24 de puncte, dar poate fi depășită de FC Botoșani sau de Academica Clinceni, dacă meciul direct dintre cele două nu se va încheia la egalitate.

FCSB – Sepsi, ora 21:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Toni Petrea a prefațat meciul cu Sepsi

Unul dintre motivele pentru care FCSB nu s-a impus în fața lui Sepsi este agresivitatea cu care evoluează covăsnenii, iar Toni Petrea a susținut că ”roș-albaștrii” pot ”dribla” jocul dur al adversarilor printr-o evoluție dinamică, cu mingi plimbate rapid.

”A fost timpul cam scurt între cele două partide, abia am apucat să ne refacem. Nici n-am apucat să fac un antrenament, dar asta este, trebuie să ne adaptăm acestui ritm.

Întâlnim un adversar pe care n-am reușit să-l învingem în sezonul regular, asta ar trebui să fie o motivație pentru noi, plus că dacă vom câștiga, vom rămâne pe primul loc.

Fotbalul e un sport de contact, totul e ok dacă e până la limita regulamentului. Faptul că întâlnim o echipă mai agresivă n-ar trebui să ne afecteze. Trebuie să dăm drumul mai repede la balon, pentru a evita contactul cu adversarul”, a declarat Toni Petrea, la conferința de presă.

Antrenorul ”roș-albaștrilor” a anunțat că Darius Olaru nu a fost recuperat pentru această partidă, aflându-se în continuare pe o listă a indisponibililor, alături de Alexandru Buziuc, Adrian Niță, Florinel Coman sau Robert Ion.

”Din nefericire, n-am reușit să mai recuperăm pe nimeni, în două zile n-aveam ce face prea mult. Miron poate rezista 90 de minute, nu a pierdut foarte mult cu această accidentare, are ritm de joc”, a transmis Toni Petrea.

Etichete: sepsi , meciuri liga 1 , fcsb , fcsb sepsi

[ad_2]

Citește mai mult..