Video Exclusiv | „Păi îți faci jucătorii oligofreni, tâmpiți! Chiar au înnebunit?” Șefii lui Dinamo, făcuți praf: „Afară! N-are ce căuta!”


  • Finala WTA Istanbul: Sorana Cîrstea – Elise Mertens, duminică, 17:00, Digi Sport 4

  • Liga 1: FCSBSepsi Sfântu Gheorghe, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Fost antrenor la grupele de copii și juniori de la Dinamo, Chirilă a dat de pământ cu actualul manager sportiv, Mario Nicolae, pe care îl face responsabil de situația în care a ajuns echipa.

Ionuț Chirilă: „Am primit un mesaj de la unul dintre conducătorii lui Dinamo. A spus că Mario Nicolae a făcut toate transferurile, exclusiv”

„Am primit un mesaj acum de la unul dintre conducătorii lui Dinamo, care a spus că domnul Mario Nicolae a făcut toate transferurile, exclusiv, el a adus jucătorii.

Deci hai să-ți explic. Mi se pune pata când vine unu și spune că e o performanță ca Dinamo să se salveze de la retrogradare. Afară! În momentul ăla nu mai are ce căuta la Dinamo. Nu că pleacă Mario Nicolae, dar nu avea ce căuta acolo.

Tu, când declari asta, înseamnă că îți faci jucătorii oligofreni. Adică voi sunteți niște tâmpiți! Dar din două meciuri, ajungi pe primul loc în play-out. Este o performanță imensă să bați Hermannstadt și pe nu știu cine, ca să ne recuperăm punctele? Chiar au înnebunit la Dinamo?

E o performanță imensă să ne salvăm de la retrogradare? Păi jucătorii ăia ce să mai creadă? Când vine conducătorul, în loc să-i ridice și să-i ducă pe un anumit piedestal, să spună: „domnule, e o minune dacă ne salvăm!” Ce fel de conducători sunt ăștia?”, a spus Ionuț Chirilă la Digi Sport Matinal.

După 1-4 cu Gaz Metan Mediaș, Dinamo se află pe loc direct retrogradabil, fără victorie de 13 etape, dintre care 10 au fost înfrângeri.

Ionuț Chirilă: „Această echipă nu este antrenată. Punct”

Ionuț Chirilă susține că o mare problemă la Dinamo a fost și antrenorul. „Câinii” se află la al cincilea antrenor din acest sezon. Au început cu Gigi Mulțescu, care i-a lăsat locul lui Cosmin Contra când au venit acționarii spanioli.

După plecarea lui Contra a rămas apoi ca principal secundul acestuia, Jerry Gane, care și-a dat demisia și a revenit Gigi Mulțescu. După scurt timp a plecat și acesta, iar în locul său a fost numit Dusan Uhrin.

„În al doilea rând, selecția trebuie făcută în baza unei filosofii de joc câștigătoare. Asta trebuia făcută de către un antrenor. Și trebuie făcută din vară. Și nu e o problemă de conducere, ci este problema că această echipă nu este antrenată. Punct.

Cu hei-rupisme și cu astea, că să fim alături, că să vină ăla…Păi ce? Să vină conducătorii să construiască atacuri poziționale și să învețe echipa trasee și automatisme de joc? Poate să fie Braida. Dacă echipa nu este antrenată, pot să fie Galliani sau Agnelli. Astea sunt niște prostii.

Păi ce? Eu, la Chiajna, am avut conducători? Păi nici nu erau pe acolo. Despre ce vorbim? Această echipă trebuie antrenată ca să joace. Nu o să vină un conducător ca să îmi ia patronul la Mediaș. Dacă Braida e la Dinamo, iar echipa nu e antrenată, tot 4-1 ia de la Mediaș. Ca să încheiem cu chestia asta”, a explicat Chirilă.

Antrenor fără angajament din 2017, după scurta perioadă petrecută pe banca celor de la ASA Târgu Mureș, Ionuț Chirilă a analizat situația dezastruoasă în care se află Dinamo și a pus la cale un plan structurat pe patru ani pentru a-i readuce pe „câini” în fruntea fotbalului românesc și în prim-planul celui european.

Etichete: dinamo , ionut chirila , antrenor dinamo , mario nicolaeCitește mai mult..