Video | LIVE VIDEO Finala Cupei Ligii Angliei: Manchester City

[ad_1]

  • Liga 1: FC Botoșani – Academica Clinceni, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSBSepsi Sfântu Gheorghe, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Rămasă fără Jose Mourinho, Tottenham caută primul trofeu după o pauză de 13 ani. Jocul lui Tottenham nu a convins în ultima perioadă, dar orice este posibil într-o finală. Manchester City este ca și campioană în Anglia și se va lupta cu PSG în semifinalele Champions League, dar în urmă cu opt zile a fost eliminată din Cupa Angliei, de către Chelsea.

Unicul gol al partidei a fost marcat, în minutul 82, de Aymeric Laporte, care l-a învins pe Lloris cu o lovitură de cap, venită după centrarea trimisă de Kevin De Bruyne. Scorul ar fi putut deveni 2-0, în minutul 90+3, dar arbitrul a indicat ofsaid. Ocaziile au fost numeroase de ambele părți. În prima parte a partidei, Phil Foden a șutat dar balonul a fost deviat și a lovit bara. În minutul 47, Tottenham ar fi putut deschide scorul când Giovani Lo Celso a preluat o pasă la marginea careului și a șutat pe jos, în partea din stânga a porții lui City. 


Min. 90+4: Final de meci!

Min. 90+3: Mahrez a trimis balonul în poarta lui Tottenham, dar Phil Foden a fost surprins în ofsaid.

Min. 82: Gol Manchester City! Aymeric Laporte deschide scorul cu o lovitură superbă de cap. Acesta a trimis din centrarea lui De Bruyne și îl învinge pe portarul lui Tottenham.

Min. 72: Ocazie City. Raheem Sterling îi pasează în careu lui Gundogan, care șutează puternic, dar balonul trece puțin pe lângă poartă.

Min. 61: Ilkay Gundogan se înalță peste defensivă, în interiorul careului, dar lovitura sa cu capul trece pe lângă bara din stânga a porții lui Tottenham.

Min. 47: Giovani Lo Celso preia o pasă la marginea careului și șutează pe jos, în partea din stânga a porții lui City. Steffen intervine și păstrează scorul intact.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+2: Arbitrul fluieră finalul primei reprize.

Min. 45+1: Cancelo interceptează o pasă în afara careului și trimite spre partea stângă a porții lui Lloris, dar goalkeeper-ul reușește o intervenție salvatoare.

Min. 36: Riyad Mahrez șutează de la marginea careului, dar balonul trece puțin pe lângă bara din stânga.

Min. 26: Ocazie uriașă pentru Manchester City. Phil Foden recuperează și trimite pe poarta lui Tottenham, dar traiectoria balonului este deviată, iar mingea lovește bara.

Min. 8: Oportunitate pentru Manchester City! Phil Foden reușește să pătrundă în careu după ce depășește defensiva lui Tottenham, șutează, dar balonul trece pe lângă bara stângă.

Min. 1: Arbitrul fluieră începutul partidei!


LIVE VIDEO Manchester City – Tottenham 1-0, Digi Sport 2. Echipele probabile

  • Manchester City: Steffen – Cancelo, Dias, Laporte, Mendy – Silva, Fernandinho, Gundogan – Mahrez, Torres, Sterling
  • Tottenham: Lloris – Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilon – Ndombele, Hojbjerg – Bale, Lo Celso, Son – Lucas

LIVE VIDEO Manchester City – Tottenham, 18:30, Digi Sport 2. Finala Cupei Ligii Angliei, cu 8.000 de spectatori

8.000 de spectatori vor putea intra astăzi pe Wembley pentru finala Cupei Ligii Angliei, Manchester City – Tottenham.

”Departamentul Culturii, Media şi Sport a dat undă verde pentru ca 8.000 de spectatori să asiste la meci ca parte a programului guvernamental de cercetare a evenimentelor”, se arată într-un comunicat al clubului Manchester City.

Meciul dintre Manchester City și Tottenham, din cadrul finalei Cupei Ligii Angliei, poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 2 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Etichete: manchester city , tottenham , wembley , cupa ligii angliei , manchester city tottenham , finala cupei ligii

[ad_2]

Citește mai mult..