Dan Petrescu se poate întoarce în antrenorat! Unde a fost surprins antrenorul român  • Liga 2: Dunărea Călărași – U Craiova 1948, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari – FC Viitorul, luni, 20:30, Digi Sport 1

”Bursucul” se poate întoarce rapid în antrenorat. Acesta a fost surprins în Cipru, urmărind din tribune meciul dintre Apollon și AEK Larnaca (3-1). Jurnaliștii ciprioți scriu că Petrescu ar putea ajunge la Aris Limassol.

Dan Petrescu ar putea ajunge la Aris Limassol. Ce scrie presa din Cipru

“După cum am fost informaţi, Petrescu menţine relaţii excelente cu fostul preşedinte al clubului Aris, Stavros Demosthenous. Antrenorul de 53 de ani se află în aceste zile în Cipru şi nu a ratat ocazia de a urmări, de aproape, meciul”, scriu jurnaliștii de la Kerkida.

Petrescu nu ar fi primul român care o pregătește pe Aris. Mihai Stoichiță a antrenat echipa în sezonul 2007-2008. Al doilea român de la formația cipriotă a fost Eugen Neagoe, care a stat pe banca tehnică a echipei în sezonul 2015-2016.

FC Național, Sportul Studențesc, Rapid, Wisla, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureș, Jiangsu Suning, Al-Nasr, CFR Cluj, Guizhou FC și Kayserispor sunt echipele pe care le-a antrenat Dan Petrescu.

  • Antrenorul român a cucerit de patru ori titlul în România, cu Unirea Urziceni și CFR Cluj.

Etichete: cfr cluj , dan petrescu , kayserispor , aris limassolCitește mai mult..