„Au întrebat vreun antrenor? Nu cred”

[ad_1]

  • Liga 1: HermannstadtGaz Metan Mediaș, marți, 16:30, Digi Sport 1

  • UCL: Real MadridChelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Între timp, s-a suspendat Super Liga Europei, care deocamdată nu va mai fi implementată, însă se caută modificări. În schimb, modificările din Champions League vor avea loc, ceea ce l-a înfuriat pe antrenorul lui Chelsea, Thomas Tuchel.

Thomas Tuchel, furios după noile modificări din Champions League

„Nu sunt sigur că îmi place, pentru că eu văd mai multe meciuri la startul competiției, mai multe meciuri în programul pe care îl avem. E foarte greu pentru mine să fiu entuziasmat.

Cu discuțiile despre Super Ligă, uităm că avem un nou format în Champions League în curând. Au întrebat vreun antrenor? Nu cred. Au întrebat vreun jucător? Nu cred.

Avem atât de multe formate noi cu Liga Națiunilor, vine curând campionatul mondial al cluburilor. Sunt atât de multe chestii noi, atât de multe jocuri noi și multe echipe în Campionatul European din vară!

Mai multe și mai multe și mai multe meciuri! Nu mai multă calitate, doar mai multe meciuri. Ei te împing să joci mai multe meciuri, dar în același timp, avem doar trei înlocuiri în Premier League și în competițiile interne. Eu nu sunt fericit cu aceste competiții, chiar deloc. Dar eu nu am fost implicat”, a spus Thomas Tuchel.

  • Real Madrid – Chelsea, din prima manșă a semifinalelor Champions League, se joacă marți, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Noul format al Ligii Campionilor ar putea fi implementat înainte de 2024

UEFA pregătește o reformă financiară majoră în Liga Campionilor și se află în negocieri cu un fond de investiții din Londra pentru a mări bugetul la 4,5 miliarde de euro, iar acesta ar urma să crească până la șase miliarde de euro.

Noul format la Ligii Campionilor este programat să fie implementat în 2024, dar, potrivit aceleiași surse, scandalul provocat de Super Liga Europeană i-a convins pe oficialii UEFA să grăbească adoptarea noului format.

Un nou format în UEFA Champions League, fără grupe!

Din 2024 vom avea 36 de cluburi în Champions League, care vor disputa meciurile sub forma unui minicampionat, fără tur-retur. Fiecare echipă va juca câte zece meciuri în faza campionatului, după care se va trece la optimi.

În prima parte a Champions League se vor disputa câte zece meciuri de echipă, fără tur-retur. După aceste meciuri, primele opt formații se vor califica în optimi. Meciurile vor fi decise la tragerea la sorți, unde echipele vor fi împărțite în patru urne a câte nouă echipe, pe baza coeficientului.

Echipele care termină între locurile 9 şi 24 vor juca un play-off, tur-retur, pentru a desemna celelalte opt echipe care trec în optimi, iar cele clasate între locurile 25 şi 36 vor fi eliminate.
Anglia, Spania, Germania și Italia vor avea câte patru echipa calificate automat în grupe. Franța va avea trei reprezentante în grupe, iar câștigătoarele Europa League și Champions League vor avea de asemenea locul asigurat.

Preliminariile Champions League vor rămâne neschimbate.

Etichete: champions league , thomas tuchel , modificari champions league , noul format champions league

[ad_2]

Citește mai mult..