Tragedie în ring! Un pugilist de 19 ani a decedat după ce s-a prăbușit în timpul Campionatelor Mondiale



  • UCL: PSG – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Real MadridChelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Rashed Al-Swaisat a pierdut clar primele două runde ale luptei cu estonianul Anton Winogradow, din 16 aprilie, în cadrul categoriei 81 de kilograme, iar în actul al treilea s-a prăbușit la podea. Încă nu se știe dacă tânărul pugilist a suferit o accidentare în timpul disputei sau o problemă mai veche i-a fost fatală.

Pugilistul Rashed Al-Swaisat a decedat la doar 19 ani după ce s-a prăbușit în ring la Campionatele Mondiale de tineret

Cu profundă tristeţe am aflat despre trecerea în nefiinţă a lui Rashed Al-Swaisat din Iordania, care fusese internat în spital pe 16 aprilie, în urma luptei sale din AIBA YWCHs. Gândurile noastre sunt alături de familia, prietenii şi colegii săi, cărora le prezentăm sincere condoleanţe”, se arată în comunicatul AIBA.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Comitetul Olimpic Iordanian îşi exprimă profunda tristeţe şi durere după moartea componentului echipei naţionale de box, Rashed Al-Swaisat, care s-a stins din viaţă ieri seară„, a precizat JOC, potrivit news.ro.

India și Rusia au fost marile câștigătoare la Campionatelor Mondiale de tineret de la Kielce, cu câte 11 medalii, în timp ce Uzbekistan le-a urmat de aproape, cu 10 medalii.

Etichete: rashed al-swaisat , pugilist decedat 19 ani , campionatele mondiale de tineret box , tragedie box



Citește mai mult..