VIDEO – Paștele la Avrig. Priveliști de poveste și bucate alese în Făgăraș

[ad_1]

Aerul curat de la poalele Munților Făgăraș vă invită să descoperiți priveliști de poveste la fiecare pas. Iar gazdele vă așteaptă cu bucate alese.


In articol:


La poalele Muntilor Fagaras puteți avea parte de o experienta unica… sa pasiti pe urmele lui Samuel von Brukenthal. Resedinta de vara a baronului este un adevarat refugiu pentru turistii care vor sa se bucure de liniste departe de forfota marilor orase.

Domeniul a fost amenajat dupa modelul castelului Schonburnn din Viena iar parcul ce înconjoară constructia este plin de cu tot felul de specii de arbori si arbusti adusi din toate colturile lumii.

„Sunt trei gardini tematice, noi ne aflam aici in gradina olandeza. Este o gradina franceza, o gradina englezeasca, mult spatiu verde care invita la plimbare, la stat afara in aer liber si bineinteles si conditiile de distantare sociala sunt foarte usor de respectat intr-o gradina atat de mare.
Ggradina olandeza este strabatuta de un mic rau care aduce un plus valoare”, spune managerul palatului.

Vacanță de Paște în Munții Făgăraș, la Palatul din Avrig

Oaspetii se pot odihni in gradinile palatului, singurul loc de asemenea dimensiuni de la noi din tara, structurat pe terase largi.

„În total resedinta are 17 hectare, gradina se bucura de patru copaci cu lalale, care sunt o atractie in fiecare primavara”, spune managerul palatului.

După o plimbare prin parcul baronului, oaspeții pot lua masa pe terasa unde se pot delecta cu un meniu delicios pregătit după rețete vechi de sute de ani adaptate vremurilor moderne.

Turistii se pot caza in camerele amenajate in fosta orangerie a palatului din Avrig iar de Paste isi pot personaliza pachetul de sarbatoare.

Pentru o noapte de cazare turistii platesc intre 200 si 300 de lei, in functie de tipul de camera ales.

 

 

 

 

[ad_2]

Citește mai mult..