Academica Clinceni, LIVE VIDEO, ora 16:30, la Digi Sport 1. Covăsnenii vin după succesul răsunător cu FCSB  • UCL: PSG – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj – FC Botoșani, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

Sepsi Sfântu Gheorghe – Academica Clinceni, LIVE VIDEO, ora 16:30, la Digi Sport 1

Sepsi vrea să mai facă o „victimă” după ce a câștigat cu 2-1 pe terenul celor de la FCSB în etapa trecută. Covăsnenii întâlnesc Academica Clinceni, care vine după 3 înfrângeri consecutive, cu toate că echipa lui Ilie Poenaru și-a câștigat statutul de revelație a campionatului, însă acum e pe ultimul loc în clasamentul din play-off.

Ultima victorie a Clinceniului a fost cu Dinamo, 3-1. De cealaltă parte, e greu ca Sepsi să mai prindă primele 3 locuri care asigură participarea în cupele europene, pentru că e o distanță de 7 puncte între echipa lui Leo Grozavu și Universitatea Craiova.

Cele două echipe s-au întâlnit de 8 ori, însă două partide au avut loc pe când evoluau în Liga 2 și ambele au fost câștigate de Sepsi. În Liga 1, palmaresul este simetric: câte două victorii de fiecare parte, iar două meciuri au fost remize.

Sepsi – Academica Clinceni, echipele probabile:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Fl. Ștefan – Vașvari, Ninaj, Păun – Golofca, Safranko, Petrila
Antrenor: Leo Grozavu

Clinceni: Vâlceanu – Pașov, Gardoș, Patriche, Dobrescu – Moulin, Cebotaru – Adi Popa, Cordea, Longher – Rusescu
Antrenor: Ilie Poenaru

Etichete: playoff , leo grozavu , ilie poenaru , sepsi academica clinceni , sepsi sfantu gheorghe academica clinceni , etapa a 4-aCitește mai mult..