Live Video&Text | PSG – Manchester City LIVE VIDEO, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1. Echipele probabile

[ad_1]

  • UCL: PSG – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea CraiovaFCSB, joi, 19:45, Digi Sport 1

Min. 13 – OCAZIE PSG! Neymar a șutat din interiorul careului, dar Ederson a respins în corner.

Min. 2 – Neymar a izbutit primul șut pe spațiul porții, dar fără emoții pentru Ederson

Min. 1 – A început partida! Lovitura de start le-a aprținut celor de la PSG

PSG – Manchester City LIVE VIDEO | Echipele de start

UPDATE Ora 21:oo. Iată cele două formații

PSG – Manchester City LIVE VIDEO, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1. Neymar, gata de luptă

PSG le-a eliminat pe Barcelona şi pe Bayern Munchen, iar acum are o nouă dublă „de foc” în UEFA Champions League, cu Manchester City.

Neymar este gata de acest duel şi a afirmat că se gândeşte la câştigarea UCL, nu la Balonul de Aur. Neymar, care a câştigat Liga Campionilor în 2015 cu FC Barcelona, a prefaţat întâlnirea de miercuri cu Manchester City, de la Paris, din manşa întâi a semifinalelor acestei competiţii.

„Este un meci greu. Manchester City este o echipă mare. Este un meci la fel de greu ca împotriva lui Bayern Munchen. Vom da totul ca să-l câştigăm. (…) Vreau să fac totul pentru ca PSG să ajungă în finală. Astăzi, principalul meu obiectiv este Liga Campionilor şi nu Balonul de Aur. Acum nu e primul lucru în mintea mea. Vreau să câştig competiţia, asta e cel mai important. În viitor, vreau să am în minte că am câştigat una, două, trei Ligi ale Campionilor şi că am ajutat-o pe PSG să câştige acest trofeu”, a afirmat brazilianul.

Despre coechipierul său Kylian Mbappe, pe care l-a numit „un jucător foarte mare”, el a spus: „Vreau să fie foarte fericit şi să aibă cât mai mult succes. (…) Suntem legaţi de o mare prietenie”.

PSG – Manchester City LIVE VIDEO, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1. Cine lipseşte

Juan Bernat este singurul absent din tabăra gazdelor, în timp ce Diallo, Marquinhos şi Mbappe erau incerţi, dar sunt şanse mari să apară în primul 11 în confruntarea din această seară.

De partea cealaltă, Pep Guardiola are tot lotul valid şi poate alinia cel mai bun 11. Din ultimele informaţii, Bernardo Silva va evolua ca „9 fals”, în ciuda faptului că „Cetăţenii” îi au la dispoziţie atât pe Gabriel Jesus, cât şi pe Kun Aguero.

PSG – Manchester City LIVE VIDEO, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1. Ce spune Guardiola

Neymar ar mai fi câştigat două sau trei Ligi ale Campionilor dacă ar fi rămas la FC Barcelona alături de Leo Messi şi Luis Suarez, a declarat Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City.

Guardiola a scris istorie între 2008 şi 2012, pe banca tehnică a Barcei, echipă la care atacantul brazilian a venit în 2013 de la clubul Santos.

„Îmi amintesc că am văzut peste tot înregistrări cu Neymar şi mă gândeam că este regele lui Santos. Jucătorii rămâneau fără cuvinte. Dacă Neymar ar mai fi rămas la Barcelona, echipa ar mai fi câştigat două sau trei Ligi ale Campionilor.

El, Messi şi Suarez erau cel mai valoros trio din lume. A plecat la Paris, ceea ce nu pare o decizie proastă. Sunt un admirator al său”, a afirmat tehnicianul spaniol înaintea meciului PSG – Manchester City, semifinala tur a Ligii Campionilor.

PSG – Manchester City LIVE VIDEO, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1. Echipele probabile

  • PSG: Navas – Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo – Gueye, Paredes – Di María, Verratti, Neymar – Mbappe
  • Antrenor: Mauricio Pochettino
  • Man. City: Ederson – Walker, Stones, Ruben Dias, Cancelo – Rodri, Gundogan – Mahrez, De Bruyne, Foden – Bernardo Silva
  • Antrenor: Pep Guardiola

Etichete: manchester city , psg , uefa champions league , semifinale champions league

[ad_2]

Citește mai mult..