Marinos Ouzounidis le „dă aripi” jucătorilor Universităţii Craiova înaintea derby-ului cu FCSB



  • UCL: PSG – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj – FC Botoșani, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

Universitatea Craiova – FCSB | Ce spune Marinos Ouzounidis

Antrenorul oltenilor, Marinos Ouzounidis, a declarat, într-o conferinţă de presă, că are încredere că echipa sa poate juca mai bine decât în partida câştigată în runda precedentă, 2-1 pe terenul campioanei, CFR Cluj.

„Cred că putem juca mai bine decât cu CFR Cluj. Sigur, atunci am câştigat, lucru foarte important, dar cred că putem juca mai bine. Am încredere în jucători, am încredere în echipa mea că putem face mai mult pe teren.

Acest tip de meciuri cum este cel cu FCSB îţi dau încredere atunci când obţii rezultatul dorit. Sper că vom da totul pentru a câştiga. Ştim că adversarul este foarte bun, este pe primul loc în acest moment. Dar noi, dacă vrem să rămânem acolo sus, trebuie să câştigăm cu FCSB”, a spus Ouzounidis.

„Va fi un meci greu pentru ambele echipe. FCSB a pierdut etapa trecută, noi am câştigat, asta înseamnă că va fi un meci foarte interesant. Ambele echipe vor să câştige, vom vedea ce se va întâmpla”, a adăugat antrenorul grec.

  • FCSB e lider în play-off, înaintea acestei etape, cu 39 de puncte. CFR Cluj e pe 2, cu 38 de puncte, în timp ce Craiova ocupă ultima poziţie a podiumului, cu 34 de puncte.

Etichete: marinos ouzounidis



Citește mai mult..