Un bărbat a atacat cu cuțitul 16 copii și doi educatori, într-o grădiniță din China. Cel puțin un mort

[ad_1]

ACTUALIZARE. Cel puțin o victimă a murit în urma atacului care a avut loc asupra unei grădinițe din orașul Beiliu din China. Un bărbat a intrat în unitate cu un cuțit și a început să înjunghie elevii și personalul didactic. Bărbatul a atacat cel puțin 16 copii și 2 profesori.

Mai multe imagini surprinse la fața locului au apărut în presa locală, înfățișând copii răniți în zona de joacă, unii stând în picioare și alții întinși pe podea.  

Atacatorul este un tânăr de 25 de ani, din satul Guannan din regiunea Guangxi, și a fost arestat la scurt timp după atac. Potrivit presei chineze, bărbatul ar trece printr-un divorț, iar soția sa lucrează la acea grădiniță.

Autoritățile locale din Beiliu și Yulin au făcut apel la oameni să doneze sânge. Imaginile surprinse miercuri arată cum localnicii s-au așezat la coadă pentru a dona sânge.

Știrea inițială:

Un bărbat a atacat 18 persoane, între care 16 copii, la o grădiniță din regiunea sud-vestică a Chinei, Guangxi, relatează Reuters.

Doi dintre copii au fost răniți grav, potrivit agenției chineze, Xinhua. În urma incidentului au fost răniți cei doi educatori care se aflau în incinta grădiniței. Atacul s-a produs în orașul chinez Beiliu.

Un suspect a fost arestat de poliție. Deocamdată nu este cunoscut motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Editor : A.A.

[ad_2]

Citește mai mult..