„E vina lor! Craiova are echipă, FCSB are câteva individualități”. Gabi Balint a explicat unde s-a făcut diferența

[ad_1]

  • UEL: Manchester United – Roma, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • UEL: Villarreal – Arsenal, joi, 22:00, Digi Sport 3

După 1-0 la pauză, în urma golului spectaculos semnat de Alexandru Cicâldău, Universitatea Craiova a rămas în 10 oameni din minutul 54, când Bogdan Vătăjelu a fost eliminat pentru cumul de cartonaș galbene.

Galerie Foto

Gabi Balint: „Craiova are echipă, FCSB are câteva individualități”

Eliminarea lui Vătăjelu nu i-a făcut pe olteni să abandoneze ofensiva, iar trupa lui Marinos Ouzounidis a lovit printr-o execuție de la distanță a lui Dan Nistor. În minutul 63, mijlocașul Craiovei a primit de la Cicâldău și a șutat de la aproximativ 25 de metri.  Andrei Vlad, aflat la doi metri de linia porții, a avut o intervenție bizară și a trimis mingea în propria poartă. Astfel, Craiova a dus scorul la 2-0 contra lui FCSB.

La finalul jocului, Gabi Balint a explicat cum a reușit Universitatea Craiova să câștige duelul cu FCSB, punând accentul pe mai multe puncte nevralgice din lotul bucureștenilor.

„E vina lor (n.r – a celor de la FCSB). Craiova are echipă, iar FCSB are câteva individualități. Craiova are mijloc, pe când la FCSB n-am văzut un mijloc constant până acum. Ivan a făcut un efort extraordinar azi, pe când Tănase e la al doilea meci în care e șters.

Craiova are apărare, doi fundași centrali foarte buni, mai au un Bancu, un Vătăjelu, foarte bun până la eliminare. De asta a câștigat Craiova!”, a spus Gabi Balint, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO Rezumatul meciului Universitatea Craiova – FCSB 2-0

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , gabi balint , fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..