Compania Pfizer cere autorizarea vaccinului împotriva Sars-Cov-2 pentru vaccinarea tuturor copiilor din UE

[ad_1]

Alianţa Pfizer/BioNTech a cerut autorizare pentru un vaccin COVID-19 destinat copiilor. Astfel, toți copiii din UE urmează să fie vaccinați cu serul anti CORONAVIRUS.


In articol:


Compania germană în domeniul biotehnologiei BioNTech şi partenerul său american Pfizer au depus, la Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), o cerere de autorizare în Uniunea Europeană a vaccinării copiilor. Este vorba despre imunizarea minorilor cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani. Reprezentanții BioNTech au anunțat că urmează omologarea serului în luna iunie 2021.

Citeste si: Vaccinurile anti-COVID continuă să sosească în România, numai doritori să fie

Start la vaccinare, împotriva COVID-19, pentru minori

Conform unui studiu efectuat de specialiști serul Pfizer are o eficiență de 100% pentru categoria de vârstă 12-15 ani. Alianţa germano-americană a anunțat într-un comunicat că au cerut o „extindere” a autotrizaţiei, în prezent valabilă numai pentru persoane în vârstă de peste 16 ani.

Citeste si: Două persoane vaccinate cu ambele doze de vaccin anticovid Pfizer-BioNtech au murit din cauza virusului

Vaccinarea anti coronavirus.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Veste bună pentru românii care vor să se vaccineze cu Pfizer. Cea mai mare tranșă de doze ajunge luni în țară

Procesul durează, de obicei, de la patru până la şase săptămâni.

Citeste si: Noi cazuri de tromboza inregistrate in Marea Britanie, dupa vaccinarea cu serul AstraZeneca!

Citeste si: Bilanț Covid-19, 29 aprilie! Peste 1.000 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore


[ad_2]

Citește mai mult..