„Drăgușin, pe rampa de lansare!”. Gazzetta Dello Sport anunță cum poate arăta echipa lui Juventus din sezonul viitor

[ad_1]

  • Liga 2: FC U Craiova 1948 – CS Mioveni, vineri, 20:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan – FC Argeș, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Presa din Italia a scris în perioada recentă despre posibilitatea ca Massimiliano Allegri să revină pe banca lui Juventus și să îi ia locul lui Andrea Pirlo din sezonul următor, iar Gazzetta Dello Sport se așteaptă la o adevărată revoluție în lotul torinezilor.

„Drăgușin, pe rampa de lansare!”. Gazzetta Dello Sport anunță cum poate arăta echipa lui Juventus din sezonul viitor

Cristiano Ronaldo are șanse tot mai mici să rămână la Juventus, iar sursa citată scrie că Paulo Dybala ar putea fi din nou vedeta din ofensiva torinezilor, într-un sistem 4-2-3-1, cu Kulusevski și Chiesa în spatele său.

În ceea ce privește defensiva lui Juventus din sezonul următor, Gazzetta Dello Sport scrie și despre Radu Drăgușin, fundașul român de 18 ani, care și-a prelungit recent contractul cu bianconerii.

„Nu lipsesc resursele din apărare. Acolo sunt De Ligt, Demiral, iar tânărul Drăgușin se află pe rampa de lansare. Bonucci va aduce continuitate, iar Chiellini ar putea beneficia de prelungirea contractului”, au scris italienii.

La mijloc, Allegri nu s-ar opune vânzării lui Aaron Ramsey și Adrien Rabiot, în timp ce Arthur, jucător transferat de la Barcelona, anul trecut, pentru 72 de milioane de euro, ar urma să fie punct fix.

De asemenea, Manuel Locatelli (23 de ani), mijlocașul defensiv de la Sassuolo, ar fi principala țintă a lui Allegri pentru perioada de transferuri din aceată vară. Italianul a mai jucat și la AC Milan și are 9 meciuri la echipa națională.

Massimiliano Alllegri a antrenat Juventus din iulie 2014 până în iunie 2019. Allegri a cucerit titlul în Serie A atât cu Milan, cât și cu Juventus. Alături de ”Bătrâna Doamnă”, italianul a câștigat de cinci ori campionatul. De asemenea, Allegri a dus-o pe Juventus de două ori în finala Champions League, în 2015 și 2017, pierzând însă de fiecare dată.

Etichete: serie a , juventus , cristiano ronaldo , massimiliano allegri , radu dragusin

[ad_2]

Citește mai mult..