FC Barcelona îi oferă un contract pe zece ani lui Lionel Messi



FC Barcelona îi oferă un contract pe zece ani lui Lionel Messi, în dorinţa de a-l convinge pe starul argentinian să rămână pe Camp Nou la finalul acestui sezon, când îi expiră actualul acord cu clubul spaniol de fotbal, informează Agerpres, care citează cotidianul The Times.

Conform publicaţiei britanice, tatăl lui Messi, Jorge, a luat cina săptămâna trecută împreună cu noul preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta, fiind stabilite cu această ocazie detaliile viitorul contract.

The Times subliniază că viitorul acord prevede ca Messi să îşi încheie cariera la FC Barcelona, înainte de a îndeplini rolul de ambasador al clubului catalan în Statele Unite, unde va putea evolua în Major League Soccer (MLS), după care va ocupa un post de conducător în organigrama Barcelonei, la revenirea sa în Catalonia.

În vârstă de 33 ani, Lionel Messi şi-a petrecut întreaga carieră la FC Barcelona, alături de care a cucerit 35 de trofee, între care zece titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor.

Editor : V.M.



Citește mai mult..