VIDEO| Petreceri de lux pe un iaht din Mamaia

[ad_1]

Nu la fel de mulți turiști au fost astăzi pe plajele din stațiunea Mamaia. Nordul considerat de lux a fost aproape pustiu, din cauza vremii capricioase iar primii oaspeți au preferat mai întâi să se cazeze la hoteluri și să stea la terase. Muzica a răsunat în boxe doar pe un iaht spectaculos, în largul mării, unde sute de oameni s-au distrat ca-n vremurile bune.


In articol:


Tinerii cu chef de distracție au dansat aproape non stop, la fel ca-n vremurile neatinse de pandemie. În plus, s-au bucurat că de anul acesta vor putea să petreacă pe mare, și să admire de la distanță întregul țărm.

Citeste si: VIDEO- Jador vorbește deschis despre femeia care i-a furat inima și căsătorie


Petreceri de lux în Mamaia

Dacă aseară soarele s-a arătat până la apus, astăzi, în stațiunea Mamaia era o atmosferă mohorâtă. Turiștii au apărut după ora prânzului, încarcați cu bagaje și s-au cazat la hotelurile de lux.

Citeste si: VIDEO- Dragostea la prima vedere nu înseamnă neapărat jumătatea perfectă

După ce s-au cazat, turiștii au ieșit să mănânce la terasele din stațiune, unde au fost întâmpinați cu platouri generoase, de sărbători.

Citeste si: VIDEO- Utilajele de deszăpezire, scoase la final de aprilie. Iarnă în toată regula

De mâine, terasele de lux din nordul stațiunii Mamaia se vor deschide și vor funcționa de la prânz și până seara, la ora 22:00.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 30 aprilie 2021 -VIDEO. Raluca Dumitru, dezvăluiri despre Cucu: „Când nu te aștepți…”

Citeste si: Superstiții VINEREA MARE 2021. Ce obiceiuri respectă ortodocșii în Vinerea Patimilor  


[ad_2]

Citește mai mult..