Ce a transmis Dani Mocanu după ce a fost condamnat la închisoare. Manelistul nu va lăsa lucrurile așa

[ad_1]

Dani Mocanu le-a transmis un mesaj fanilor săi după ce a primit pedeapsa cu închisoarea. Cântărețul de manele a declarat că se bazează pe justiția fizică, dar și pe cea Divină, sperând ca Cel de Sus să îi facă dreptate.


In articol:


Dani Mocanu a reacționat dur după ce a fost condamnat la închisoare. Manelistul a primit o condamnare la închisoare cu executare pentru o perioadă de șase luni. El a lansat o piesă, pe vremea când interpreta manele, ce conținea propoziții care incit la ură. Mocanu a negat aceste afirmații, ba chiar a și negat că ar fi primit bani pentru această melodie lansată în anul 2019.

Citeste si: Manelistul Dani Mocanu, trimis în judecată pentru o piesă în care promovează abuzul asupra femeilor

Dani Mocanu a primit șase luni de închisoare

Lăutarul a mărturisit că acum s-a dat de partea credinței absolute în Dumnezeu. Tânărul a mai avut probleme cu legea, însă, și în trecut. El a fost acuzat atunci de proxenetism și trafic de bani și organizare a unui grup infracțional.
Acum Mocanu a mărturisit că se bazează pe legea Divină care îl va salva de această nedreptate. Exact cum a făcut și în fața judecătorilor, Dani Mocanu a încercat să inducă ideea că există alți artiști care ar instiga la ură și violență prin versurile lor, el fiind, de fapt, nevinovat.

Citeste si: Secretul lui Dani Mocanu a ieșit la lumină! Reacțiile fanilor au stârnit controverse

Mesaj – Dani Mocanu.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dani Mocanu merge la Puterea Dragostei?! „Sunt acolo câteva fete drăguţe pe care aş vrea să le cunosc”

„6
luni de închisoare pentru o melodie…dar de ce eu din atâția artiști??? Am sa vorbesc cu Dumnezeu sa rezolve situația și sa se răzbune pe toți cei care îmi vor răul ? țineți-vă bine…cu Dumnezeu nu e de joaca ?”
, a fost mesajul psotat de Dani Mocanu pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: VIDEO| Dani Mocanu- spaima leilor. Manelistul a intrat din nou în vizorul autorităților

În legătură cu muzica cântată de el, manelistul a mai fost anchetat după ce a folosit într-unul dintre

videoclipurile sale un leu rănit pe care l-ar fi ținut în condiții improprii. Pe atunci, leul a fost căutat zile la rând, iar Dani Mocanu a fost pus sub acuzare. Oamenii legii i-au deschis în acest caz un dosar penal pentru cruzimi și rele tratamente împotriva animalelor.

Citeste si: Dani Mocanu rămâne și fără avere, după ce a fost condamnat la închisoare pentru că a legat o femeie în lanțuri! Conturile manelistului, blocate de procurori! EXCLUSIV


[ad_2]

Citește mai mult..