FC Voluntari – FC Hermannstadt, LIVE VIDEO, de la 16:00, pe Digi Sport 1. Sibienii se zbat pentru evitarea retrogradării02.05.2021, 14:37

  • Liga 1: Viitorul – Dinamo, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • F1: Marele Premiu al Portugaliei, duminică, 17:00, Digi Sport 3

FC Voluntari va întâlni FC Hermannstadt, pe teren propriu, în a cincea etapă din play-out-ul Ligii 1.

Partida va putea fi urmărită ÎN DIRECT, de la 16:00, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

FC Voluntari – FC Hermannstadt, LIVE VIDEO, de la 16:00, pe Digi Sport 1.

După primele patru partide din play-out, FC Hermannstadt se află pe penultima poziție din clasament, cu 16 puncte, în timp ce Voluntari este mai bine clasată, pe locul 12, cu 23 de puncte.

Până acum, în play-out, FC Hermannstadt a înregistrat trei înfrâgeri, cu Chindia Târgoviște (0-2), cu Astra (1-3) și cu Gaz Metan Mediaș (1-2) și o singură victorie, cu UTA Arad (1-0).

FC Voluntari a avut un parcurs mai bun. În primul meci din play-out, a remizat cu Gaz Metan Mediaș (1-1). Apoi, pentru Voluntari, au urmat două reușite, cu Poli Iași (1-0) și cu FC Viitorul (1-0), urmate de un eșec cu Dinamo (0-2).

Dacă vor reuși să se impună în fața sibienilor, ilfovenii vor urca pe locul trei în play-out. În schimb, dacă ardelenii vor învinge, vor trece în fața lui Dinamo, în lupta pentru evitarea retrogradării.

 FC Voluntari – FC Hermannstadt, LIVE VIDEO, de la 16:00, pe Digi Sport 1. Echipe probabile

FC Voluntari: Râmniceanu – Balaur, Tamaș, Armaș – Costin, Gheorghe, Droppa, Ivanov, Briceag – Pesici, Betancor

FC Hermannstadt: Cristiano – Mățel, Matricardi, Stoica, Opruț – Dâlbea, Addae – Petrescu, Aosman, Sântean – BagariciCitește mai mult..