Profețiile lui Nostradamus pentru 2021: Scenariul apocaliptic care dă fiori întregii planete

[ad_1]

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021 sunt de-a dreptul înfricoșătoare. Ce au descoperit cei care au citit cu atențiile profețiile lui.


In articol:


Cei care au analizat profeţiile lui Nostradamus susţin că celebrul astrolog a prezis că, în 2021, un om de ştiinţă rus va crea o armă biologică capabilă să transforme oamenii în zombi.

Mai mult decât atât, asta va duce treptat la dispariţia rasei umane.

Nostradamus a scris despre foamete

Foametea este  o problemă la fel de veche ca lumea, dar acum va atinge cote fără precedent şi va duce la moartea multor locuitori ai pământului. Conform lui Nostradamus, aceasta va fi una dintre cele mai grave probleme cu care omenirea se va confrunta în 2021.

Citeste si: Copilul astrolog din India care a prezis pandemia a avut din nou dreptate! Profeție ȘOC pentru 2021: Ce se întâmplă până în martie 2021

„Furtuni solare şi războaie nesfârşite”

„Vom vedea apele ridicându-se şi pământul prăbuşindu-se peste ele”, scrie Nostradamus. Acesta ar fi efectul furtunilor solare datorate schimbărilor climatice: creşterea nivelului oceanelor şi a cataclismelor de pe tot globul.

Şi, după tsunami şi cutremure, va urma o serie întreagă de războaie pentru a determina prin forţă cine va avea ultimele resurse naturale rămase.

Citeste si: Baba Vanga- 2021, predicții cutremurătoare: ”Umanitatea va scăpa de cancer”

Cutremur devastator

„Focul şi o dâră lungă de scântei vor lumina cerul”, Nostradamus mai vorbește despre coliziunea unei comete cu Pământul care va provoca o serie de cutremure.

Nostradamus prezice un cutremur în California. Într-unul dintre catrenele lui Nostradamus- „Mercur în Săgetător, Saturn în declin”- se referă chiar la o dată specifică: 25 noiembrie 2021.

Citeste si: Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru 2021: Ce se întâmplă cu România?

Exact ziua în care un cutremur de proporţii devastatoare ar trebui să distrugă California.

[ad_2]

Citește mai mult..