Valencia – Barcelona, LIVE VIDEO, de la 22:00, pe Digi Sport 2. Catalanii au șansa de a relansa lupta la titlu

[ad_1]

  • Liga 1: Viitorul – Dinamo, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • F1: Marele Premiu al Portugaliei, duminică, 17:00, Digi Sport 3

Partida va putea fi urmărită, de la 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și pe site-ul digisport.ro.

Valencia – Barcelona, LIVE VIDEO, de la 22:00, pe Digi Sport 2. Oaspeții își revin după eșecul cu Granada. Echipele posibile

  • Valencia: Domenech – Correia, Paulista, Guillamon, Gaya – Wass, Soler, Racic, Cheryshev – Gomez, Guedes
  • Barcelona: Ter Stegen – Mingueza, Pique, Lenglet – Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba – Griezmann, Messi

Barcelona va încerca să revină după eșecul dureros suferit etapa trecută în fața celor de la Granada, atunci când Messi și compania au pierdut cu scorul de 1-2.

Dacă ar fi reușit victoria în fața Granadei, Barca ar fi putut deveni liderul din La Liga, dar, astfel, Atletico Madrid se află pe primul loc, cu 76 de puncte, urmată de Real Madrid, cu 74 de puncte. Barcelona vine pe locul trei, cu 71 de puncte.

Valencia, pe de altă parte, se află în partea inferioară a clasamentului din La Liga, pe locul 14, cu un total de 36 de puncte.

În ultimele cinci partide, Barcelona a înregistrat trei reușite și două înfrângeri. Formația a câștigat cu Valladolid, scor 1-0, cu Getafe, scor 5-2, și cu Villarreal, scor 2-1, dar a pierdut cu Real Madrid în El Clasico, scor 1-2, și cu Granada, scor 1-2.

De cealaltă parte, în ultimele cinci etape, Valencia nu a obținut nicio victorie. Formația a remizat de trei ori, cu Real Sociedad (2-2), cu Betis (2-2) și cu Alaves (1-1) și a suferit două înfrângeri, cu Cadiz (1-2) și cu Osasuna (1-3).

Valencia – Barcelona, LIVE VIDEO, de la 22:00, pe Digi Sport 2. Ronald Koeman nu se va afla pe banca tehnică a Barcelonei

Se pare că reușita lui Machis din minutul 63, care a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, l-a tulburat pe tehnicianul catalanilor, Ronald Koeman, și l-a făcut pe acesta să își verse supărarea pe unul dintre arbitrii asistenți.

Antrenorul Barcelonei i-a adresat oficialului replica ”Vaya personaje” (în engleză ”Ce personaj”), lucru care l-a determinat pe arbitrul central să îi arate cartonașul roșu.

Astfel, Ronald Koeman nu se va afla pe banca tehnică a Barcelonei următoarele două etape. El va rata partidele cu Valencia și Atletico Madrid.

Potrivit raportului, am fost lipsit de respect față de arbitrul asistent. Nu înțeleg de ce, pentru că nu l-am insultat. Dacă mai contează la ceva, felul în care el mi-a vorbit a fost lipsit de respect. Am discutat cu el despre diverse incidente, dar mereu într-o manieră respectuoasă.

Mi-ar plăcea să știu ce cuvinte crede că am folosit, pentru că nu am zis nimic urât. Este incredibil, dar dacă asistentul vrea să fie în centrul atenției…”, a declarat Koeman în legătură cu incidentul, citat de ESPN.

Etichete: barcelona , valencia , la liga

[ad_2]

Citește mai mult..