Minaur Baia Mare-Nantes, ACUM, pe Digi Sport 1. Șansă istorică pentru echipa lui Costică Buceschi

[ad_1]

  • La Liga: Barcelona – Atletico Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

  • Baraj promovare Liga 2: CS AfumațiFCSB 2, duminică, 11:45, Digi Sport 1

A fost 36 la 34 pentru franțuzoaice care au condus din start pe tabelă, distanțându-se la 6 goluri la pauză.

A venit răbufnirea de orgoliu a băimărencelor cu 10 minute înainte de final, când scorul a devenit 27 la 27 după o revenire de senzație.

Însă handbalistele de la Nantes au rezistat cu brio și s-au impus cu 36 la 34. Ele așteaptă acum rezultatul confruntării dintre Siofok și Herning-Ikast pentru a cunoaște adversara din finală. Ultimul act va fi în direct la Digi Sport 2, de la ora 19.00.

Minaur va juca finala mică, tot duminică, în direct la Digi Sport 4, de la 15.45.


UPDATE Minutul 60 Băimărencele nu au reușit să țină ritmul până la final și Nantes se impune cu 36-34.  

UPDATE Minutul 49 Minaur reușește să răstoarne situația – handabalistele antrenate de Costică Buceschi reușesc să egaleze, 27 -27.

UPDATE Minutul 30 Nantes conduce la pauză cu 21-15, după ce băimărencele se apropiaseră la un moment dat la 3 puncte de adversare.

UPDATE Minutul 15 Echipa din Franța s-a desprins din start și conduce la 4 goluri diferență la jumătatea primei reprize.

UPDATE Minutul 1 A început partida.


Echipa antrenată de Costică Buceschi este gazda Final Four-ului European League, din acest week-end. Minaur joacă pentru calificarea în ultimul act împotriva lui Nantes, în direct la Digi Sport 1, azi, de la 15:45.

În a doua semifinală se întâlnesc Siofok și Herning-Ikast, de la 19:00, pe Digi Sport 4.

Oltchim, de două ori, Rapid și SCM Craiova sunt echipele din România care au cucerit până acum trofeul, denumit în trecut Cupa EHF.

Meciul care decide cea mai bună echipă din European League se joacă duminică (mâine), de la 19:00, în direct la Digi Sport 2.

Etichete: european league , minaur baia mare , nantes – minaur baia mare

[ad_2]

Citește mai mult..