Accesul suporterilor din nou permis pe stadion. A fost aprobat noul protocol medical

[ad_1]

Echipele de fotbal din România își așteaptă din nou suporterii pe stadion, datorită apobării protocolului medical privind desfășurarea competițiilor. Superterii revind pe stadion, după o pauză de 14 luni.


In articol:


Astfel, noul protocol medical a fost aprobat miercuri, prin decizie de Comitet de Urgenţă. Va fii din nou permis accesul suporterilor în tribune, însă fără să depășească capacitatea maximă de 25%, potrivit frf.ro.

În cazul în care se va depăși capacitatea maximă specificată în regulament, accesul spectatorilor se va face numai cu titlu excepţional, de eveniment pilot, urmând ca acesta să fie aprobat de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Suporterii vor avea din nou acces pe stadion la meciurile favorite

La aceste evenimente pot participa persoanele vaccinate anti-COVID-19 care au trecut de 10 zile de la rapel.
Însă cei care nu s-au vaccinat, trebuie să prezinte un rezultat negativ la testul RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore sau rezultatul negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 24 de ore.

Accesul suporterilor din nou permis pe stadion. A fost aprobat noul protocol medical[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cât costă un bilet pentru finala Champions League 2021. Biletele au fost puse în vânzare

Totodată, pentru achiziționarea biletelor de acces, persoanele trebuie să arate dovada testului negativ sau a adeverinţei de vaccinare cu a doua doză, care să ateste că au trecut peste 10 zile de la

rapel.

De asemenea, accesul în cadrul evenimentului nu va fi permis celor care au următoarele simptome: febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respiraţie.

Astfel, controlul de securitate de la intrarea in incintă se va face doar vizual, persoanele vor fi rugate să prezinte singuri obiectele pe care le deţin în buzunare sau genţi. Accesul în arenă va fi permis doar cu genţi mai mici sau egale cu o foaie de hârtie A4.

Citeste si: Decizie de ultima oră privind starea de alertă. Ce se întâmplă cu amenzile primite de români

Purtarea măştii de protecţie rămâne obligatorie. Spectatorii vor purta masca de protecție pe toată durata evenimentului sportiv

Conform regulamentului, nu se va permite accesul cu mâncare sau băutură în arenă.

Potrivit regulamentului, în tribune, un scaun ocupat va fi urmat de 3 scaune libere, iar suporterii vor avea obligaţia de a nu părăsi locul pe care l-au ocupat deja, altfel vor fi nevoiți să părăsească incinta.

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel aruncă bomba despre pandemia COVID-19: „Pandemia nu s-a terminat! Sunt 24 de mutante în curs de transmitere”

[ad_2]

Citește mai mult..